Amikor a videókártya driverét akarom frissíteni akk a régit drivert le kell törölni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 28. 16:27
1/10 PapaJoe válasza:
Nem.Elindítod a frissítést és majd mindent elintéz!
2/10 A kérdező kommentje:
és mért van az h ha elindítom a drivert telepíti utánna újraindul és behozza azt h a windows normál módú indítása meg ilyenek én rámegyek h legutóbbi helyes beállítások vagy vmi ilyesmire és nem telepítette fel.
2012. ápr. 28. 16:35
3/10 anonim válasza:
le kell törölni az elözö drivert
4/10 A kérdező kommentje:
akk letörlöm
2012. ápr. 28. 19:03
5/10 anonim válasza:
Az mástól van. Lehet hogy sérült vagy nem a te kártyádhoz való a driver. Nem kell előtte letörölni semmit...
6/10 A kérdező kommentje:
de az egyémhez van a driver.GeForce4 mx 440-es videókártyám és innen töltöttem le: [link] ott az elsőre rámegyek és kiadja az én videókártyám tipusához a drivert
2012. ápr. 28. 20:47
7/10 anonim válasza:
Ha az oprendszered típusát és nyelvét is jól választottad ki, akkor passz...
De törölni akkor sem kell semmit. Ettől frissítés. Oprendszer frissítés esetén sem törlöd az előzőt, hanem frissíti az újra. Ezért nevezik frissítésnek...
8/10 A kérdező kommentje:
akk most mit csináljak keressek egy más oldalról egy másik drivert?
2012. ápr. 28. 21:01
9/10 anonim válasza:
A gyártó oldalánál biztosabbat nem találsz, de próbálkozni szabad...
10/10 A kérdező kommentje:
geforce.com ról nem jó? vagy az nvidia.comról töltsem?
2012. ápr. 28. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!