Ezek közül melyik laptop legyen?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek lenne ballagására és már ideje lenne választani mert 5én lesz neki de még mindig nem tudok. Nem kell valami nagy teljesítményű én max 140-re gondoltam de nem zavar ha van ennél olcsóbban is. Nem nagyon szokott játszani 1 héten talán 3-4 órát de az is vagy sims3 vagy l4d/l4d2. Ezek elég régi játékok szerintem ezekkel bármelyik megbirkózik vagy lehet rosszul gondolom.
Nekem a legszinpatikusabb az hp pavilion g6 vagy a fehér asus k53e. Nem kell ezek közül választani ha tudtok jobbat
2012. ápr. 28. 10:31
1/1 anonim válasza:
Ha az is számít, hogy cipelné akkor az Asus k43e pink szerintem a jó megoldás, de ha ez nem olyan fontos, szerintem is a HP a jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!