Mostanság mi volt a legnagyobb baromság amit hardver téren hallottatok?
olyan sok volt... nem tudok választani :D
azért a srácon aki dual LGA1366-os lapot akart venni, facepalmoltam egy sort.
"Nekem meg egy srác próbálta ecsetelni, hogy a 8x-s DVD írás lehetetlen, mert az optikai meghajtó 8x sebességen 11.000 rpm-en pörög, míg a HDD csak 7200rpm-en. xD"
Made my day
Barátok közt-ben amikor azt mondta Hanna hogy olyan laptopot kapott melyben 64 magos a proci (van ilyen csak nem laptopba) meg már támogatja a gépe a 32 MB-os SSD-t.
Másik aki azt kérdezte hogy ha folyamatosan Csökkentett módban van a gépe az jó, mert növeli a gép és a monitor élettartamát! (Biztos sokra tudja használni)
Még sorolhatnék egy párat...
Még egy gyöngyszem: Ha kicserélné egy Bad Sector-os 160 GB-os vinyó lemezét otthon egy hibás elektronikájú 1 TB-os-éval akkor az úgy működne neki tökéletesen!
És még egy kérdést ha szabad.
Van olyan ami idegesít ilyen téren? Már mint GYK és hardver.
Van. Néhányat le is írok ha nem gond(kissé hosszú lesz).
Kezdem mondjuk a HT-vel. A franc ki van már azzal hogy sokan elhiszik hogy a HT egyáltalán köszönő viszonyba van egy maggal. Múltkor találtam egy ilyen szintű hsz-t intel vs AMD(már maga a topik neve f@szság) topikban:
"az intel volt olyan rendes hogy a HT-vel kb ingyen adott nekünk a CPU-hoz magokat, szoftveres úton". Mit ne mondjak ez nem sokkal van távolabb a fizikai fájdalomtól. Persze ez nagyon véglet, általában csak olyasmi van hogy a HT 50% pluszt hoz minden tekintetben, ezt nyomják, bár nem tudom honnan szedték.
A másik meg a gameresdi. Mi a f@szért kell mindennek gamernek lenni? Gamer WC papír véletlen nincs már? Amúgy ha már GYK, itt nagyon rákaptak hogy minden szarba 990-es chipsetű lapot, és FX-8120-at ajánlanak, még akár HD 6850 mellé is...
Van itt egy srác(ha olvasod ne sértődj meg, de argh...) FX mellé folyton venné az 1866Mhz-s ramot, olyan indokkal hogy támogatja a CPU hivatalosan is.
Na meg most nem tudom mi volt ma, de eléggé nagyokosok a kérdezők is. Ír valamit az ember, aztán jön a kiokításuk(ami persze nem helytálló), és a végén egy ilyen ":O" Mit ne mondjak idegesítő. Aztán hiába magyarázod szerencsétlennek, ő az "okosabb", szerinte. ma is egy srácnak azért nem jó az IPS paneles monitor mivel 8ms-es a válasz ideje, mert ugye a 2ms-es TN paneles jobb...-.- és nem érti meg, de ő okos. Ja és mint kiderült full HD-re venne 2 db GTX680-at azért nem mindegy hogy 8 vagy 2. Na ez is őszített rajtam, pedig nem vagyok túl idős.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!