PC konfiguráció, segítenél?
Sziasztok!
Kinéztem eddig ezeket:
- [link]
-4GB Kingston DDR3 RAM
Ehhez kellene "jó minőségű, élettartó" ALAPLAP , olyan 20-30ezer forintért !
VGA: ATi Radeon X1650 Series 512MB gamer card , Win7-es driverrel *-* :)
Előre is köszönöm a segítségetek
# 20
Ez volt 300?? hát jól átb*sztak :)
"#10. Miért 1333-mast raksz be neki ha az Athlon II X4 651K is 1866-ig viszi a RAMokat...?"
Tudod míg az A-soknál az integrált GPU profitál a nagyobb mhz-s ramokból, ez a GPU nélkülieknél értelmét veszti.
+1 erre a gépre # 16, FM1-be amúgy is csak korlátozott értelme van fektetni, bár szvsz bírj ki egy keveset a Trinityig, addig meg gyűjts.
"300k-ért kaptam tűrhető configot"
Az hogy te hülye vagy és átcsesztek, attól még nem kell 300K-s gépeket másra sózni. Tudod én a mostanimat 150K-ért vettem, és eléggé meg vagyok vele elégedve.
"Jah csak azt is nézd hogy nem fillérés elemekből van osszerakva hanem minőségibb cuccokbol"
Tudod amiket leírtál se kellet még meg se közelítenie a 300K-t. Az meg hogy "minőségibb cuccok", mit takar? tudtommal i5 2500K-ból nincs utánzat, ahogy abból(az egyik legolcsóbb) ASUS Z68-as lapból se. Gondlom téged az enermax hülyített be, de el kell keserítselek a NANX nem a klasszikus enermax tápok között van, WTC beles, és nem is valami drága, ahogy a ház se.
Elolvastam az összes választ, köszönöm !:)
Arra jutottam hogy akkor gyűjtök 80ezer forintot és ezeket megveszem:
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
- [link]
Szerintetek ezzel így elfog menni a gépen full grafon a "NFSTHERUN" "BatmanArkhamCity" meg az újabb játékok ?
Nagyon köszönöm mindenkinek az értelmes választ !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!