Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt meg lehet oldani?

Ezt meg lehet oldani?

Figyelt kérdés
netkabel a poznatol azt elosztoval ketfele osztani es a ket vegere egy-egy router (egy haznal 2 router, 2 kulon allo szobaba) fog mukodni, nem lessz zavar?
2012. ápr. 25. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:

így nem fog működni,

nem lehet a póznánál sem kettéosztani a netkábelt,

így lehetne :

netkábel belemegy a routerbe,és ehhez a routerhez kapcsolódnak a szgépek,vagy vezetékkel,vagy wifivel

2012. ápr. 25. 14:22
 2/10 A kérdező kommentje:
a szomszednak ugy van hogy a poznatol megy ugye a kabel, es a padlason 2 valik es ket kulon szobaba megy, es en pedig tennek mindeggyik vegere egy routert /vagy halottam olyat is nem legalis, eggyiknek van bevezetve es athuztak a szomszedba, vagy halottam romaniaba egy olyat hogy eggyik szolgaltato, biztositja 5 szemelyhez/gepre elosztva a netet,(erdelyi uncsimnak is ugy van/ a szomszedtol huzta at legalisan)
2012. ápr. 25. 14:45
 3/10 A kérdező kommentje:
es akkor az ujabb epitesu hazaknal hogy oldjak meg a falba(minden szobaba net csatlakozo, hogy ne latszodjon a kabel, vagy ne kelljen padlast furni)
2012. ápr. 25. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
ezeket is úgy csinálják, ahogy az első válaszoló már leírta. annyi, h a router nem az asztal alatt van, hanem a padláson/folyosón/stb.
2012. ápr. 25. 14:56
 5/10 A kérdező kommentje:
ertem, de igy is lessz vezetek nelkuli netem? vagy akkor 3 routerre lessz szuksegem hogy legyen es kb mekkora a reouter hatotavolsaga
2012. ápr. 25. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
falakon ,födémen keresztül is kb 15 méter amire a wifi még jól eljut,
2012. ápr. 25. 17:30
 7/10 anonim ***** válasza:
de ha egy kicsit lerajzolnád a házatokat,a szobákat,akkor is tudnánk segíteni
2012. ápr. 25. 17:32
 8/10 A kérdező kommentje:

nem vagyok egy nagy muvesz

[link]

az egyesnel van most az asztalim router nelkul, es ide es a 2 akarok routert tenni

2012. ápr. 25. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 26. 03:31
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi szepen hatha eleg lessz akkor 1, ha nem akkor majd kerdek ujra
2012. ápr. 26. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!