Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik egérpad jó 4500Ft-ig?

Melyik egérpad jó 4500Ft-ig?

Figyelt kérdés
Ipon-nál szeretnék rendelni olyan JÁTÉKRA kihegyezett egérpadot, és legyen tűrőképes is (ami nem kopik, nem válik szét 2 évig!), melyik lenne a leírtak alapján a megfelelő választás?
2012. ápr. 25. 09:31
 1/9 anonim válasza:
SteelSeries
2012. ápr. 25. 10:10
 2/9 Panda Péter ***** válasza:
SteelSeries QCK sorozat megfelelő méretű tagja, vagy ha belefér a keretbe akkor valamelyik Razer (leginkább Mantis).
2012. ápr. 25. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:
játékra kihegyezett egérpad?:OO jézusom... kérdező félre ne értsd most nem neked akarok beszólni vagy ilyesmi csak már ilyen is van hogy játékra tervezett egérpad? hát dik nekem ott van simán az asztalon az egér oszt még is tudok lőni a kol of dutiba...csódálkoznak az emberek hogy ma felmegy egy szerverre belőnek valakit azt "wáá nem jó az egér" meg "b*zd lejebb volt a székem mint szokott azt nem adja" nem ám az hogy az a hülyegyerek jobban lő mint a másik... áá az egér meg az egérpad a hibás stb :D
2012. ápr. 25. 12:29
 4/9 Panda Péter ***** válasza:

a játékos egér/egérpad lényege leginkább low sense beállításoknál jön ki. ott szükség van nagy felületre, ami egyenletesen siklik (és nem zabálja meg a glide-ot egy hét alatt), valamint halálpontos szenzorra és perfect controlra.

ha 5cm-en mozogsz az egérrel, arra persze hogy jó egy lézeres szutyok teszkós egérpaddal.

nyilván van sok pistike aki az egérre fogja hogy béna, meg egy profi játékos nyilván golyós egérrel is szétszed egy vérpistikét, de valljuk be, jobb úgy játszani, ha oda mutat a kurzor/célkereszt ahova az ember húzni akarta.

2012. ápr. 25. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Félre ne értsd, nem vagyok vérpistike!:D

Csak mivel leginkább játékokra használom a gépet akkor ne 200Ft olcsó tescos textil egérpad legyen, mert én már ilyet sokat használtam, és csak pár hónapig bírjak! Meg ezek a színes szarok amik tele vannak ábrákkal na ezek fölösleges pénzkidobások...

Ezért tervezek játékra kihegyezett egérpadot, mert ezek úgy lettek tervezve hogy bírják az intenzív használatot! És nem hiszem azt sem hogy ettől majd fú de fain gyerek leszek, kinőttem már azt a kort!

Hasznos válaszokat köszönöm, és mentek a zöld pacsik!

2012. ápr. 25. 13:18
 6/9 Panda Péter ***** válasza:
amúgy milyen egered van?
2012. ápr. 25. 13:55
 7/9 A kérdező kommentje:
A4TECH X7
2012. ápr. 25. 14:13
 8/9 Panda Péter ***** válasza:
annál mondjuk majd benevezhetnél egy komolyabb darabra (MS WMO/IMO/IE, Logi MX518/G400, Razer Diamondback 3G/Krait/DeathAdder/Abyssus). de csak ha már érezhetően kinőtted a mostanit (skillben).
2012. ápr. 25. 14:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem bőven elég ami van, úgy is csak egyjátékos-ban nyomom.
2012. ápr. 25. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!