Melyik egérpad jó 4500Ft-ig?
a játékos egér/egérpad lényege leginkább low sense beállításoknál jön ki. ott szükség van nagy felületre, ami egyenletesen siklik (és nem zabálja meg a glide-ot egy hét alatt), valamint halálpontos szenzorra és perfect controlra.
ha 5cm-en mozogsz az egérrel, arra persze hogy jó egy lézeres szutyok teszkós egérpaddal.
nyilván van sok pistike aki az egérre fogja hogy béna, meg egy profi játékos nyilván golyós egérrel is szétszed egy vérpistikét, de valljuk be, jobb úgy játszani, ha oda mutat a kurzor/célkereszt ahova az ember húzni akarta.
Félre ne értsd, nem vagyok vérpistike!:D
Csak mivel leginkább játékokra használom a gépet akkor ne 200Ft olcsó tescos textil egérpad legyen, mert én már ilyet sokat használtam, és csak pár hónapig bírjak! Meg ezek a színes szarok amik tele vannak ábrákkal na ezek fölösleges pénzkidobások...
Ezért tervezek játékra kihegyezett egérpadot, mert ezek úgy lettek tervezve hogy bírják az intenzív használatot! És nem hiszem azt sem hogy ettől majd fú de fain gyerek leszek, kinőttem már azt a kort!
Hasznos válaszokat köszönöm, és mentek a zöld pacsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!