Az a gondom hogy kevés fps em van cod2, be 4-be meg kb mindenbe. Nem rég vettem egy AMD radeon HD 6790-et, amúgy a konfigurációm a következő. Alaplap:ASUS P5KPL-AM epu processzor:dual core e6500 2.93 Ghz Vga:AMD radeon HD 6790 1GB mi lehet a gond?
egy az amit az előző ír, kemény fpsfüggő a cod2a másik meg:
bárkit aki nem szokott gépezni megkérdezek 30fpsnél: nem látod hogy szaggat a kép? azt mondja: nem
ezzel szemben meg lehet figyelni a 40 és a 60 fps közötti külöNbséget is SZABAD SZEMmel
aki először írta az nem én vagyok, én írtam a tápot, ami kb 60%, a másik meg olyan driver/beállítás/kompatibilitás probléma lehet amiről fogalmunk sincs
szépen felfigyeltél rá hogy az egyetlen értelmes választ én adtam, jóccakát
ha 40 fps en lelőnek mert gyökér vagy 250en is le fognak
az idióta szó a kedves kérdezőre nem szidás inkább dicséret
ha elmondanám a rá illő szót moderálva lennék
1 nem tudod mit kérdezel
2 amikor erre rávilágítanak a válaszolók kis túlzással lehülyézed őket
3 alapból ellenszenves vagy de ez eszp
4 hogy ne legyek off próbáld nem totál minimum és totál maximum beállítások mellett nv karimmal jártam így szaggatott minimumon-maximumon de az arany középúton szépen vitte
driverrel variálhatsz kicsit nem mindig a legújabb a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!