Egy ilyen processzoron, és egy ilyen videókártyán közepes beállitásokon mennének-e mostani játékok?
CPU:Intel Pentium Dual-Core 2.0Ghz E2100
VGA:Nvidia Geforce GT220 1Gb 128 bit GDDR5
RAM:4GB
"A mostaniak még valószínűleg 640x480-on se nagyon lennének játszhatók."...ez nem igaz :)
Néha tényleg meglepő hogy nagy gépigényűnek gondolt játékok alacsony grafikán milyen "csoda" gépeken is játszhatóan futnak.
Attól függetlenül tényleg inkább alacsony beállításon és kisebb felbontással tudnál játszani (mondjuk nem mindegy hogy egy Modern Warfare 3-ról vagy egy Battlefield3-ról van e szó)...de erre szoktam azt mondani, ha valamivel játszani akarsz, próbáld ki.
"...ez nem igaz :) "
1. A :) nem használandó mondatvégi írásjelként.
2. Próbáltam hasonló konfigon sok játékot, pl. Mass Effect 3, Sonic Generations, Dead Space 2, PoP 2008 (pedig ez régi), és még fene tudja, miket. Mind nagyon kicsi gépigényűek mai viszonylatban, mégis mind játszhatatlan volt, legalábbis élvezhetetlen. Teljesen minimum beállításokon. A ME3 még 320x240-en is.
A :) nem használandó mondatvégi írásjelként...legyen igazad. :)
Én anno egy Pentium Dual 1,73GHz-es processzorral, és Geforce 8400M GS 256MB-os videókártyával felszerelt laptoppal rendelkeztem...és igaz hogy 640x480-ban, meg low-on látszottam, de játszhatóan ment a GTA4, Metro 2033, Dead Space2, összes Cod, Splinter Cell legújabb része, még a Need for Speed Hot Pursuit is...még Medal of Honoroztam is.
Még az otthoni X1600-asunk is bőven gyengébb a kérdező videókártyájánál, és már az is szépen vitt eddig mindent alacsony beállításokkal.
De tökmindegy, nem vitatkozni akarok, csupán gondoltam leírom hogy nekem mik a tapasztalataim egy gyenge géppel. Attól függetlenül a 2. mondatodnak igazat adok, egy erősebb videókártya mindenképp jól jönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!