Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nincs a gépemen hang! Mi...

Nincs a gépemen hang! Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Megnéztem a vezérlőpultban, és azt írja, hogy nincs hangeszköz! Elszállhatott vagy pedig ki lett véve(mivel most lett újra telepítve)? Ha esetleg kivették, akkor hogyan ismerhetem fel?? Előre is köszi!
2009. jún. 21. 18:30
 1/6 anonim válasza:
30%
Próbáld meg a Jack dugót bedugni a géped S.E.G.G.É.B.E! a gépedbe ember és nem a tiedbe!!! ha meg nem talál hangeszközt akkor elmész a tág lyukaddal a boltba és veszel egy kib@szott Jackdugós hangószót! tudod mi?! vegyél 2-t és akkor az egyik mehet a s.e.g.g.ed.b.e! És akk lesz saját hangeszközöd. Csak vigyáz ha fingasz nehogy túl hangos legyen, halkítsd le! Ha meg így se jó akkor fogd a gépet, zsírozd be és b@szd bele a Rábába!
2009. jún. 21. 18:45
 2/6 anonim válasza:
Szia nem mind1, hogy alaplapi-e vagy PCI-os. ha alaplapi akkor az alaplap telepítöjéröl tudod feltelepíteni a hangot ha PCI-os akkor meg van hozzá telepítö. a felismerhetösége a gép hátulján kell lenni 3 olyan bemenetnek amibe a 3,5-es Jack dugó megy bele.
2009. jún. 21. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Befejezhetnéd az elmebeteg hozzászólásokat haver.Bár az is lehet,hogy csak be vagy drinkelve,mint a humándroid.

A kérdezőnek:

A "hozzáértő",aki újratelepítette a gépedet valószínűleg elfelejtette felrakni a hangkártyád driverét.

2009. jún. 21. 18:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, az lehet, csak az a baj pénteken volt hang, de szombatra meg már nem! Ez, hogy lehet? Meg 1-2 programon kívül(mozilla firefox, k-lite codec) semmit sem lehet feltenni(nero /eredeti lemezről/ vagy akár az msn-t)! Sőt még ki se tud kapcsolni magától!! Mielőtt el lett vive a 'szerelőhöz, addig nem volt ilyen baja, csak újra kellett formázni.. Pls help..Thx!!
2009. jún. 21. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy a szerelő belenyúlt-e a hardverbe is,vagy csak a szoftverekhez piszkált.

Ha utóbbi,akkor javaslom,hogy telepítsd újra teljesen az egész windowst.

2009. jún. 21. 19:37
 6/6 anonim válasza:
Szia! Bocsi, de akkor probáld meg azt, hogy ujra telepíted az egész gépet éd ugy probáld a hangot. Nekem más tippem most nem jut eszembe ha mégis akkor írni fogok. Hello sok sikert. Ja és azt is valojáűban tényleg jo volna tudni, hogy a szerelö is hova nyulkált bele vagy ill mit csinált rajta. Na csá majd ha lesz még valami tippem akkor írok.ha esetleg sikrült megoldani akk írj.
2009. jún. 22. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!