Van eggy régebbi tipusú gépem és van benn eggy IDE csatlakozású dvd író de én vettem eggy SATA csatlakozású dvd írót és hozzá IDE\SATA átalakítót de valamiért a biosban nem ismeri fel a gép ez mér van?
Figyelt kérdés
maga a dvd író működik kap áramot2012. ápr. 20. 18:13
11/15 A kérdező kommentje:
nekem IDE/SATA átalakítom van ami a SATA csatlakozót átalakítja IDE csatlakozásuvá de valamiért igy se működik maga a dvd íronak kap áramot de a gép nem ismeri fel
2012. máj. 11. 07:58
12/15 CactusClone válasza:
Ok, ezt már írtad, de ha egyszer valamiért nem megy, kár erőltetni.
Itt van pár PCI-os SATA kártya. Ezzel menni fog.
Nekem az egyik gépben így vannak csatlakoztatva a HDD-im.
A Bios továbbra sem fogja látni, de a Windows igen.
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon pénzem sincs hogy vegyek egy ilyet de azért köszi a sefitséget
2012. máj. 12. 08:40
14/15 CactusClone válasza:
Az a gyanúm, hogy az az átalakító akkor jó, hogy az alaplapnak amúgy van SATA csatolója, de mindegyik foglalt, és már csak az egy szem IDE csatló maradt. Neked meg van még egy SATA-s cuccod, amit bele szeretnél rakni.
Ha az alaplapon nincs egy SATA csatoló sem, akkor marad a kártya.
15/15 A kérdező kommentje:
Hát igen SATA csatoló az nincs benn
de azért köszi a segitséget
2012. máj. 13. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!