Ez a konfig hány évig tudná futtatni a legújabb játékokat highon vagy maxon?
Figyelt kérdés
CPU: AMD FX-6100
RAM: Kingston HyperX Blue 8Gb DDR3 1600Mhz
VGA: NVIDIA GeForce GTX 560 1Gb
2012. ápr. 19. 16:57
1/8 anonim válasza:
2év 4hónap 3hét 2nap 5 óra 45perc 26 másodperc, aztán hirtelen semmi se menne rajta highon vagy maxon :(
Amúgy ezt nem lehet tudni mivel játékfüggő, pl. ha valami szarul portolt valami konzolról akkor amellett akár egy erőműved is lehet.
2/8 A kérdező kommentje:
tudom :D
Akkor vegyük a GTA 4-et.
Az menne maxon?
2012. ápr. 19. 17:07
3/8 Panda Péter válasza:
miért pont a legszarabbul optimalizált játékok egyikét kell referenciának használni???
5/8 anonim válasza:
vegyük a metro 2033-at xD
sztem menne kb 2-3évig tuti minden
6/8 anonim válasza:
Ja a gta pont az :D amit említettem, hogy szarul optimalizált cucc és lehet ha 300at költenél rá se kapnál akkora nagyságrenddel jobb teljesítményt rajta :x
7/8 A kérdező kommentje:
direkt ezért akarom, de akkor megnyugodtam, hogy menni fog :D
2012. ápr. 19. 18:01
8/8 anonim válasza:
Menni fog, lehet nem maxon de igen. Kissé túlértékelik a grafikát. "Maxon meg highon menjen mert különben nem jó game" felfogás szörnyű. Ott van pl az SW KOTOR lehet hogy ronda, elavult, de objektíve aláz mai játékokat bizonyos szempontból.
Amúgy GTX 560 helyett inkább HD 6870-et vinnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!