Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kinek hány lemezt bírt megírni...

Kinek hány lemezt bírt megírni a dvd írója?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy a megvétel után hány lemezt tudtál megírni vele mielőtt elkezdte sorban elrontani a lemezeket?

2012. ápr. 19. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Normális esetben nem kellene elrontania a lemezeket soha sem.
2012. ápr. 19. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem. Nyilvánvalóan rossz. Túl vagyok a több konfigban tesztelésen s egyéb bűvészkedéseken. Ezért kérdezem hogy kinek mennyit bírt mert behalt s kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2012. ápr. 19. 00:53
 3/4 lindmayer ***** válasza:
kb 100 lemezt írtam meg ugyanavval az íróval, és nem ment tönkre, de az is igaz, hogy már nem használom, mert elavult és drága technológiának tartom, én inkább mindent vinyóra mentek
2012. ápr. 19. 09:16
 4/4 sztrogofmisa válasza:
Nekem Pioneer 109-es és 110-es íróim voltak. Mindegyikkel több száz lemezt írtam, mielőtt elkezdték volna elrontani írás közben a lemezeket.Úgy hallottam valahol, hogy ezeket az írókat 5-600 lemez írására tervezik. Nálam bőven kibírták ezt az intervallumot.Ha egyre gyakrabban ront el lemezeket, nem érdemes vele kísérletezgetni, újat kell venni(kb. 6e ft).
2012. ápr. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!