Kinek hány lemezt bírt megírni a dvd írója?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy a megvétel után hány lemezt tudtál megírni vele mielőtt elkezdte sorban elrontani a lemezeket?2012. ápr. 19. 00:43
1/4 anonim válasza:
Normális esetben nem kellene elrontania a lemezeket soha sem.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem. Nyilvánvalóan rossz. Túl vagyok a több konfigban tesztelésen s egyéb bűvészkedéseken. Ezért kérdezem hogy kinek mennyit bírt mert behalt s kíváncsi lennék a tapasztalatokra.
2012. ápr. 19. 00:53
3/4 lindmayer válasza:
kb 100 lemezt írtam meg ugyanavval az íróval, és nem ment tönkre, de az is igaz, hogy már nem használom, mert elavult és drága technológiának tartom, én inkább mindent vinyóra mentek
4/4 sztrogofmisa válasza:
Nekem Pioneer 109-es és 110-es íróim voltak. Mindegyikkel több száz lemezt írtam, mielőtt elkezdték volna elrontani írás közben a lemezeket.Úgy hallottam valahol, hogy ezeket az írókat 5-600 lemez írására tervezik. Nálam bőven kibírták ezt az intervallumot.Ha egyre gyakrabban ront el lemezeket, nem érdemes vele kísérletezgetni, újat kell venni(kb. 6e ft).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!