Miért nem működik a LAN kártya (internet) a gépemben?
A szituáció a következő: Van egy "via p6-p4vmm2" nevű alaplapom (a nevéről nem tudok többet, a google-ben nem találtam olyan driver-t ami használható lett volna, 4 különbözőt próbáltam) ezen az alaplapon van integrált Lan, de azt csinálja a Windows XP Professional SP3 hogy szépen felismeri a nevét, lát hálózatot, vagyis alul el kezd a két kis kocka villogni, ugye és eljut odáig hogy IP cím lekérése, és egy kis idő után kiírja azt a kedves üzenetet, hogy "A kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott..blabla.." A kapcsolat tulajdonságainál, a küldött-fogadott csomagoknál csak kimenő forgalom van, vagyis valami nem kerek, csak nem tudom mi. Már próbáltam mindent állítgatni, de nem sikerült. Újra telepített windowsról van szó, és nem megy. Mondom oké, megoróbálok bele külön egy PCI-os Ethernet kártyát tenni, hátha az alaplapi halt meg. De beleteszem ás ugyanaz a gond. A kapcsolat nem jött létre...blabla. A legnagyobb gond, hogy google barátunk sok helyen talál ezt azt az alaplaphoz, és letölthető driverekkel is találkoztam de azok vagy nem telepíthetők, sőt az egyik olyat is produkált, hogy csak úgy a driver telepítése közben csak úgy újraindult a gép.:S És ez mellett természetesen a hangot sem ismeri fel a windows, tehát hang sincs, de net nagyobb gond, netezésre kéne megcsinálni a gépet. De nem találok semmi olyan drivert ami működne, pedig kéne akkor már LAN, Sound, és Graphics driver is ehhez az alaplaphoz. A netem jó, a kábel jó, mivel másik két géppel használom mindennap. (Routerem van, egyből bedugod és megy, olyan net). Kérnék szépen egy ksi ötletet illetve segítséget, aki tud mondjon nekem valami okosat.
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!