Kell az 5.1 hangrendszerhez hangkártya?
Figyelt kérdés
Először is, nem értek hozzá.
Szóval ha a gépre kötöm akkor kell bele hangkártya?
És iPod-ra rá lehet kötni valahogy?
2012. ápr. 18. 16:09
1/13 anonim válasza:
Az alaplapok 99%-ban van integrált hagnkártya, általában az 5.1 rendszert is támogatják, szóval nem kell külön venni ha ez a kérdés.
2/13 A kérdező kommentje:
És az iPod?
2012. ápr. 18. 16:16
3/13 anonim válasza:
Nézd meg hátul a gépedet, ha sok rózsaszín, meg zöld karika van rajta a kimenetek közt (amibe fülhallgatót dugnál ránézésre), akkor nem kell.
4/13 anonim válasza:
Keresd ki, ha ilyen hangnemben követelődzve kérdezel akkor ha tudnám milyen 5.1-t veszel akkor sem válaszolnék.
5/13 anonim válasza:
kérdező, (már bocs, de) te hülye vagy!
próbáld meg az összes jacket egyszerre bedugni iPodba...ha ezzel nem segítettem, itt biztos megtalálod rá a választ: [link]
6/13 A kérdező kommentje:
Azt a körbehuggyantott szalonnás úristókáját nöki!
2012. ápr. 18. 19:20
7/13 anonim válasza:
Ha nekem is lenne ipodom, akkor én is ilyen kiskancsó lennék? Me' akkó' nem köll!
8/13 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy hogyan hozható össze egy elektronikus készülék a társadalmi helyzettel. És mielőtt azt mondaná, hogy drága az Apple, elmondom: Nem drága, csak nem minimálbéreseknek találták ki.
2012. ápr. 19. 08:02
9/13 anonim válasza:
Te valamit félreértesz... azt nem tudtam eldönteni, hogy azért vagy köcsög, mert ipodod van, vagy azért van ipodod, mert köcsög vagy... csak próbáltam finom lenni.
Ki beszél itt anyagi helyzetről?
10/13 A kérdező kommentje:
Ja, bocsánat hogy most már irigy is vagy hogy én megengedhetem magamnak? Nem, én sem úgy keltem fel hogy "Tyű, ma köcsögös kedvem van, vegyünk egy iPodot"
2012. ápr. 19. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!