Ati hd3650, passziv, az baj?
ez így nem igaz!
ismerősöm vett egy kész konfigurációt, 8500gt volt benne, mire betöltött a gép, már 80°C volt, ha játékot, vagy filmet indított, akkor 10 perc után újraindult, mert már 100°C felett járt a hőmérséklet.
És ez februárban volt, nem is július-augusztus magasságában.
a gépben elől, és hátul is volt venti, szóval járt a levegő rendesen...
Ezek a bordák csak akkor jók, ha nagy a légmozgás a házakban, de olyan ház meg nem sok van.
Egyébként alaplapi FAN csatlakozóra rá tudod kötni a ventit!
A 3650 nem annyira bika kártya, hogy ne legyen elég neki a passzív hűtés. A 4850-nek is vannak hűtőbordás változatai és működnek azok is. Én másfél évig használtam egy passzív hűtésű X1300-ast (tudom nem egy nagy szám) és még az UT3 alatt sem ment 65°C fölé a hőmérséklete. Az más kérdés, hogy a Geforce kártyák túlmelegednek, de azok majd' mind 65 nm gyártástechnológiával készültek és az áramot is eszik.
Szvsz egy 3650-es esetében teljesen felesleges egy plusz hűtőbe invesztálni, inkább tedd félre a pénzt és majd tedd hozzá a legközelebbi VGA-d árához. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!