Metro 2033 játék kinek hogy tetszik?
hardveres szemmel nézve optimalizálatlan sz@rkupac.
a játékmenetet még nem próbáltam, de ha kihalt poszt-apokaliptikus környezet kell, arra sztem jobb a STALKER, ha meg paráztatni akarom magam arra ott a Dead Space sorozat.
"optimalizálatlan sz@rkupac."
Ezt én magam megszoroznám 100-al ha nem gond.
Amúgy maga a játék szvsz nagyon jó, de ez ízlés kérdése.
mért optimalizáltalan szarkupac? ezt nem értem...
nincs über gépem még is viszi directx9-ben highon! hd6750 és athlon x3 1280x720p
"ijesztő"
Amúgy tényleg elég optimalizálatlan, bár nekem ment a 4 éves laptopomon is minimumon így nem panaszkodok, de kimaxolva a HD6870-est is megizzasztja rendesen. (valójában ha nagyon akarom diavetítést is tudok csinálni).
Maga a játék jó lett, az alagutas részek kifejezetten, a felszínen eléggé bénán van lekorlátozva a pálya, de elnézhető. Az ellenség állati buta tud lenni, lehet ezen javítások segítenek némileg, de ettől függetlenül könnyű meghalni.
A meghalásnál legjobban az idegesített hogy hülyeségek miatt, pl lezuhanok itt lezuhanok ott, és kezdhetem emiatt újra kinyírni azt a 100 embert.
A hibáit leszámítva maga a játék nagyon ott van, grafikailag tényleg szép, és nekem mint stalker rajongónak tetszett ez a típus is, a hangulat az szerintem nagyon ott van. Kicsit olyan egyszer játszós szerintem, de attól függetlenül tényleg élvezetes, nekem bejött mikor toltam. Összességében aki ilyesmi hangulatot szeretne, annak ott a Stalker, amiben szabad mászkálás van, és felfedeznivaló, és nagyobb az újrajátszási potenciál is benne.
Ami még hátránya, hogy drága volt mikor kiadták sztem, főleg hogy nincs multija. De maga a játék akkor is jó volt, egy folytatásban kijavíthatnák a hibáit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!