Tönkrement S775, DDR2-es alaplapom helyére betehetek olyat, ami S775 DDR3-mas? Ha igen, a RAM-okon kívül mi mindent kell kicserélni?
A procit muszáj? A jelenlegi P4 3,2.
P5GD1 PRO helyére szeretnék Asus P5G41T-M LX-et betenni.
Pár hónapja majdnem ugyanez volt a gondom. 2GB DDRII memóriát becseréltettem egy DDR3-ra.
Alaplapot meg vettem 10k-ért.
Még olcsón megúsztam.
Amúgy a procit jó lesz azt ne cseréld.
És milyen alaplapot vettél?
Hányas DDR3-ra cserélted be a DDR2-t?
Gigabyte GA-G41MT-S2PT alaplapot vettem és 2*1GB DDR2-őt cserélte 1*2Gb DDR3-ra.
Az mellé (kingston) meg vettem egy ugyanolyat így most 4 gb van a gépben.
Asrock alaplap valamivel olcsóbb és állítólag jó is, azért vettem gigát, mert ragaszkodom ehhez a márkához (még ha sokak szerint sz@r is.) :P
Köszi a választ!
Ezen az alaplapon van DVI kimenet? A videó kártyája (ha van) hány MB-os?
És még egy nagyon fontos kérdés: ha új alaplapot veszek, mindenképp újra kell telepítenem a Win 7-et? Legalább egy adatmentés erejéig nem lesz használható? Tele van a rendszerlemez fontos adatokkal:(
Alaplapcserénél újra kell telepíteni a windowst, mese nincs.
Habár hallottam valami olyasmiről, hogy win7 még egy alaplap cserét is túl tud "élni".
Azt tudom, hogy nekem egy giga G31M-ES2L lapom volt, amit egy gagyi táp hazavágott. Utána lecseréltem arra amit fentebb írtam és alig akartam hinni a szememnek mikor bebootolt a gép.
Pedig már lelkileg felkészítettem magam az órákon át való telepítgetésre, finomhangolásra.
Szóval lehet, hogy te is megúszod. :)
Köszi a választ, nagy segítség :-)
És az új alaplap bios-ával sokat kellett variálnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!