hát szerintem ez se teljesen "4 magos" és amúgy meg ha többi 4 magoshoz hasonlítod pl i5 2500k i7 2600k azért teljesítménybe ne várd tőle szerintem árát is látod míg ez 28 körül mozog az 50-70+ de az árát megéri
2012. ápr. 17. 13:22
3/10 Pj0tr válasza:
#2 ne a hitedet oszd meg a kérdezővel.
A linkelt proci nagyon jó. Az AMD végre visszatért az olcsón jót megoldásokhoz.
egyébként pedig az szvsz az átlag felhasználó, de még a szakmabelibbek sem vesznek észre akkora különbséget, hogy az megérje a 40ezres különbséget. Lehet tesztet lobogtatni, de az nem jelent sokat két ennyire egyforma kategóriájú proci esetén a való életben, amikor játszik a user vagy csak egy filmet néz.
2012. ápr. 17. 13:30
4/10 anonim válasza:
2. vagyok te azért egyforma kategória ne viccelj ember azt írtam árát megéri de nem is 4 magos processzor hanem 2 modulos ha lobogtatnék tesztet akár játékot akár renderelést még a 960t is odaveri... a másik meg hogy nem veszi észre filmnézés közben te ha 1 magos szar procival nézel filmet az se lesz másabb:)
2012. ápr. 17. 13:58
5/10 Panda Péter válasza:
kedves második: nyilván akinek van egy kis esze, az nem gondolja azt, hogy egy 30k-s proci felveszi a versenyt egy 5k-ssal. az volt a kérdés, jó-e a proci, én azt mondom, azon az áron amiért általában adják, korrekt vétel.
2012. ápr. 17. 14:16
6/10 Panda Péter válasza:
typo: "50k-ssal"
2012. ápr. 17. 14:17
7/10 anonim válasza:
de figyelj oda írtam ezen az áron megéri amúgy meg a kérdés jó 4 magos proci? én meg csak válaszoltam hogy azért 4 magosak közül nem ez a leg izmosabb az biztos a másik meg belém köt hogy hogy majdnem hogy ugyan azt nyújtják
2012. ápr. 17. 14:18
8/10 anonim válasza:
2. amúgy most nem azért de nekem i5-2500k-m van haveromnak 960t elvileg ég és földnek kéne lenni a különbségnek a kettő között de én eddig akárhányszor mentem át hozzá semmilyen különbséget nem vettem észre (vga ram mennyiség ugyan az) talán 0.5 mp-vel hamarabb tölött be a cod nyúc...de amúgy aki csak ül és gépezik, játszik néha benyom valami full hd filmet annak nem éri meg 30k-nál drágább procit venni...
meg a tesztek...hát jesuschrist...eltudom képzelni hogy minden user napi 563gb-ot tömörít, 10 filmet renderel full hd-ba, 15662 soros programokat ír ja meg csapatja megállás nélkül a benchmark programokat és ha esetleg játszik is akkor wow-ba attól skillesebb hogy 100 helyett 120 fps és codba azért nem adja be neki mert 500 helyett csak 450 fps-e van....
2012. ápr. 17. 14:36
9/10 Pj0tr válasza:
Bár már fél éves az írás és egy 8as FXet teszteltek azért tanulságos volt a cikk: [link]
2012. ápr. 17. 14:40
10/10 CyberSniper válasza:
Ezen az áron oké, csak megbízható legyen a bolt+figyelj a garira!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!