Milyen FullHD monitort tudnátok ajánlani max 55-60 ezerért?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!2012. ápr. 16. 23:01
1/4 anonim válasza:
Dell U2312HM - IPS-panel, tűéles kép, fullHD felbontás és 50k sincs. A "nagytestvére" a 24" 69k
2/4 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Este volt és nem volt már erőm, de:
U2312HM: 51k most iPonon.
És itt a hivatalos oldal: [link]
U2412M: 70k most iPonon.
És itt a hivatalos oldal: [link]
Ez azért már egy árkategóriával feljebb van, de ha van rá 70k-d akkor mindenképp megéri, de a 23"-os verziója is bestbuy, pláne 51k-ért.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azért tartózkodtam eddig a DELL-től, mert ismerősöm mindig lebeszél róla, szerinte rossz minőséget ad ki a kezei közül, mindig mondtam, hogy szerintem hülyeség, e látom te is ezt ajánlod, szóval megveszem a 23"os verziót, köszönöM! :D
2012. ápr. 17. 20:20
4/4 anonim válasza:
Hatalmas hülyeség, amit a haverod állít, a Dell cuccok tök minőségiek! Nagyon szívesen, használd egészséggel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!