Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Enermax Luxuray gépház ASRock...

Enermax Luxuray gépház ASRock 880GMH/U3S3 (AM3) alaplap Asus ENGTX560 DCII/TOP/2DI/1GD5 vga AMD FX-8150 (AM3+) cpu Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866MHz KIT ram Corsair CMPSU-600GEU táp WD 1TB Sata2 GP 64MB merevlemez -- Ez szerintetek így jó gamer gép?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 16. 20:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
1866mh ram a szerver futtatásához kell... és mondtam, hogy néány HD val nem egy 150e Ft-el .... 200e ft eddig ezeket néztem a legjobbnak, de ha valaki tud ennyiért jobb cpu vga tápot... akkor az küldjön róluk linket.
2012. ápr. 16. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:

Most nézem a ram amit vennél 17-18 között mozog az is drága, kingston vagy kingmaxok már vannak 11 körül és 1333as is elég, játékoknál nem fogsz különbséget látni.

Processzornak meg i5 olcsóbb és ráadásul még ahogy előttem írták voltaképpen csak játékokra nézve az is "sok". De addig a manapság max 4 magig amíg kihasználják a játékok a processzorokat az jobban kell teljesítsen mint az fx.

Videókártya tekintetében pedig nem tudom mennyiért nézted a gtx 560-at, én konkrétan csak rákerestem erre a márkára amit így bemásoltál és árgépen legolcsóbbként 55ért láttam, ehhez képest a hd 7850 11el drágább (ipon-on a sapphire verzió, most épp nincs de csak lesz pár napon belül), de erre értettem, hogy ha intelt vennél ami olcsóbb 7-8ezer forinttal akkor meglenne az árkülönbség, és ez a vga jobb és újabb mint a gtx.

2012. ápr. 16. 21:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Háznak én személyesen a Coolermaster 431 Elite Plus-t jobban szeretem, 12k és 1 rakat ventihely van rajta.

Alaplap 7k-val drágább, de van előlapi USB (Asus M5A99 EVO).

CPU tökéletes, RAM tökéletes. VGA inkább Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5. Tápból inkább Corsair Enthusiast Series Modular TX550M. A WD HDD is jó, ha még beleférne a költségvetésbe egy SSD, akkor az is nagyon sokat dobna ám a teljesítményen. Én sem hittem el, amíg nem láttam! 25k pluszt jelentene a Corsair 60GB SATA3 Force GT. Nekem ugyanez van, csak a 120GB-s verziója, egy rossz szavam nincs róla, kb. 3-4 hónapja van meg.

2012. ápr. 17. 00:17
 14/22 anonim ***** válasza:
Ja, és amit elfelejtettem. CPU-ra egy normális hűtést azonnal. Arctic Freezer 13 PRO jó lesz, meg 3db 12cm-es venti is jó lenne.
2012. ápr. 17. 00:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Amit írtál videó kártyát azt is néztem, de CPU órajele meg a hűtése jobb az ENGTX 560-nak. Az alap lap viszont jobb, köszi csak még azt sem tudom, hogy integrált VGA kell vagy nem :D vagy is hogy melyik/hogyan a jobb. Meg az SATA3 nem 2.
2012. ápr. 17. 13:27
 16/22 anonim ***** válasza:

"Amit írtál videó kártyát azt is néztem, de CPU órajele meg a hűtése jobb az ENGTX 560-nak."

Órajel? Ne vicceljünk már, nagyon jó ideje nem meghatározó dolog? Jobb hűtés? Először is ami a HD 6870-en rajta van arra tökéletes, másodszor így szemre megy is mi? A giga wndforca is milyen brutálul néz ki...

2012. ápr. 17. 14:27
 17/22 A kérdező kommentje:
"Szemre..."? ***** utána nézek dolgoknak... Ha gépet veszek nem az a elsődleges h hogyan is néz ki. (lehet h neked igen, de nekem nem)nézzél meg pár dolgot mielőtt írsz.
2012. ápr. 17. 14:37
 18/22 anonim ***** válasza:

"nézzél meg pár dolgot mielőtt írsz."

Mi a bajod? én csak épp érzékeltetni akartam hogy hatalmas nagy baromságot csinálsz hogy ilyen alapján veszed a rosszabb VGA-t. A giga windforcos utalás meg arról szólt hogy nagyon jól néz ki a hűtő, de az utóbbi időben csak a baj van vele.

Amúgy ha kérhetem ne hőbörögj, a jobbat akarom neked, és szvsz még jobban is értek hozzá pöppet.

2012. ápr. 17. 14:41
 19/22 A kérdező kommentje:
Te se nagyon érted, hogy miről beszélek. Ha valaki ajánl valamit, akkor én annak utánanézek és összehasonlítom a 2-t. Nem úgy választok (fogok választani), hogy "juj ez nagyon jól néz ki" stb. Megnézem, hogy az egyik mennyivel, miben jobb a másiknál. Azért tettem ki a kérdést, hogy segítsetek. Nem azért, hogy vita legyen ebből és olyanokat irkáljunk egymásnak mint most.--->Térjünk vissza kérdéshez :) AMD procira NVDIA/ATI vagy a CPU intel legyen és a gpu pedig szintén ATI vagy NVDIA? Szerver futtatáshoz és játékhoz melyik a jobb és pontosan melyik, mivel?
2012. ápr. 17. 16:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudna valaki ajánlani egy jó ATI VGA-t? Kb.:70e alatt :P
2012. ápr. 18. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!