Vinné a BattleField3-at?
Figyelt kérdés
e3400 2.60GHz kétmagos
2gb ram
gt430
2012. ápr. 15. 22:46
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem vinné,csak nem olyan nagy felbontásban,szerintem egy 800x600-as felbontásban vinné mediumon,nem?És nem mindenki gazdag,hogy egy jó gépre összefussa!
2012. ápr. 15. 22:51
3/6 anonim válasza:
Igazad van kérdezö, de tuti nem vinné hidd el. Tesómnak ilyen vidikarija van meg e7500,4gb ram és még lowon-se vitte(sajna).
4/6 A kérdező kommentje:
Hát oké,elhiszem,de talán egy próbát megér,ha már úgy is meglesz!:),de azért köszi!:D
2012. ápr. 15. 22:59
5/6 anonim válasza:
Persze le tesztelheted majd :] sok sikert hozzá.
6/6 anonim válasza:
Az ilyenekre szoktam azt mondani hogy töltsd le. Tudom nem szép dolog, ejnye-bejnye, de ha már demo-kat nem szokás kiadni manapság, akkor marad a torrent, lassabb nettel is lejön pár nap alatt, és mégsem dobsz ki pénzt feleslegesen.
A konfig tény hogy nem nagy eresztés, de egy próbát megér, hátha 800x600-ban lowon elfut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!