Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gonoltok erről a konfigurá...

Mit gonoltok erről a konfigurációról?

Figyelt kérdés

[link]

Haverom vett tőlük lapot és procit, minden rendben van velük,szóval én meg szeretnék egy olcsó gépet játékra és ezt néztem.Szerintem elég minőségi cuccokkal csinálták!

Mit gondoltok róla?

2012. ápr. 15. 22:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nyilván, hogy a H61-es chipsett a legalja ezzel még én is tisztában vagyok,de nem gondolom, hogy 100k-ért túl sok választásom van.

FSP aurum 400w felesleges?Ezzel megint vitatkoznék, miért lenne felesleges bele egy olyan táp ami megbízható és jó minőségű.

a hdd-vel nem értem, hogy mi a problémád választhatod,hogy melyiket szeretnéd Hitachi-t vagy Barracuda-t.

A vga valóban gyenge,de ismét csak az árral tudok érvelni, mivel nekem nincsen 200k-m egy gépre így sajnos be kell érnem egy HD6850-el,ami szerintem teljesen meg fog felelni az igényeimnek.

Nyilván neked megvan a duplája egy gépre és "nagyfiúként" leszólod azokat akiknek csak ennyi futja egy gépre...

a tápegység-nél nyilván elírás történt, írtam nekik emailt holnap biztos javítják!

2012. ápr. 16. 00:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

Már egyszer kértem, de akkor ismét megteszem, mert eddig csak a leszólás volt a részedről.

Kérlek szépen rakj össze nekem egy gépet kompletten, optikai meghajtót,házat beleértve egy gépet 100,000 forinttért ami szerinted jó lenne!

Nagyon kíváncsian várom!Előre is köszönöm!

2012. ápr. 16. 00:21
 13/21 A kérdező kommentje:
Illetve annyit még hozzátennék, hogy tudtommal (ebben nem vagyok biztos) most indították a webshopot és a boltot így elfekvő régi darabokról az Ő esetükben nem lehet beszélni, de ebben nem vagyok biztos. Azt tudom, hogy a tőlük vett cuccal minden rendben volt!Egy másik osztálytársam is vesz tőlük a héten vga-t,meg egy két cuccot,szóval kíváncsi leszek még arra is!
2012. ápr. 16. 00:26
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Jól van nem vitatkozok... elvégre rajtam kívül még csak pár ezer szakember állítja, hogy előre összerakott gépet nem veszünk. Sajnálom ha nem hallgatsz rám... elvégre véletlen se fogadd meg egy szakember tanácsát (rendszergazda vagyok)! A legnagyobb bajod az lesz, hogy a proci nem fogja rendesen kihajtani a VGA-t... magyarul CPU limited lesz.
2012. ápr. 16. 00:34
 15/21 A kérdező kommentje:

Akkor megkérlek harmadszorra is, hogy állíts össze nekem 100k-ból egy gépet.Tényleg érdekel, hogy egy "profi" mit venne ennyiből?!

Ha rendszergazda vagy már mindent értek...

2012. ápr. 16. 00:48
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Na, leírom énis a véleményem:

Többnyire énsem preferálom az előr összerakott konfigokat, mert eléggé aránytalanok, és valami mindig feleslegesen drága. De én próbáltam 100k-ból jobb konfigot összerakni, és nem igazán lehet.

Bár a 47%-os válaszoló érveivel azért tudnék vitatkozni.

"Előre összerakott, szar..."...előre összerakott, de korrektül leírják az alkatrészeket, ez jó pont.

" Előre összerakott gépet soha nem szabad venni, mert az ottmaradt régi cuccokat sózzák rád!"...igen, ha egy Core2-es gépről lenne szó, ami 6 éves processzor, de ez egy mai összeállítás.

"A gép nagyon rosszul van összerakva..."...nagyon kirívó alkatrészei nincsenek, és ennyi pénzért tényleg nem lehet jobbat kihozni.

"H61-es chipset mindennek a legalja"...naneee...tény hogy a H67-es jobb, de 25-ezer forint alatti kategóriában kb csak H61-es van, nem lehet mindenkinek ASUS Maximus, Asrock Fatality vagy MSI Big-Bang Marshal.

"2 magos CPu-val manapság már nem mész semmire..."...Csak úgy mellékesen az i3-2100 ugyanazt a teljesítménykategória mint a régi PhenomII X4 955 vagy az új FX-4100...kb csak ízlés kérdése melyiket választod.

"Merevlemez: "Hitachi/Barracuda 1TB 7200rpm SATA3 6GB/s" WTF??"...csak a gyengébbek kedvéért elmagyarázom, választhatsz hogy Hitachi vagy Barracuda vinyót teszel a gépedbe, én ez utóbbit preferálom...külön jó pont hogy a WD-t kihagyták a sorból.

"FSP Aurum Gold 400W 80+ Bronze" WTF???"...abban igazad van hogy GOLD, abban is hogy felesleges lenne ha külön vennéd...de attól függetlenül jó tápegység, és 100k-ért egy HEXA 400-as is épphogy csak beférne a keretbe.

"Azzal a GTX550 Ti-vel nem sokra mész, manapság a legrosszabb nV VGA... akkor inkább a HD6850..."...nincs olyan hogy "legrosszabb"...némileg nagyobb teljesítményű mint a 6770, bár ez utóbbi árban veri az NV-t...viszont ha te 100k-ból kihozol egy gépet 6850-el, akkor hajrá.

"-.- Ha nem fogadjátok meg ezeket akkor sajnálom..."...mit is kéne megfogadni? Az ég világon semmi tanácsot nem adtál, vagy egyéb megoldást a kérdezőnek, csak fikáztál mindent agyba-főbe.

"elvégre rajtam kívül még csak pár ezer szakember állítja, hogy előre összerakott gépet nem veszünk"...hogy is mondják, "akkor vagy igazán bölcs, ha erről nem kell senkit meggyőznöd".

Azt kell mondjam, a konfig eredeti 120k-s árából lehet összedobnék egy jobbat, de 100k-ból próbáltam már, de igazából jobbat nem lehet. Tény hogy felesleges lenne egy ilyen táp, és VGA limit lesz, de külön összerakva, még ha a legspórolósabb is valaki, akkor sem lehet jobbat összedobni.

Én azt mondom hogy a garanciák után érdeklődj, hogy az hogy-smint működik, meg látom némileg konyítasz a dolgokhoz...hát, én azt mondom, hogy 100k-ból minőségi cuccokat kapsz, és tényleg nem szoktam énsem összerakott gépet ajánlan, de ha most vennék gépet és ennyim lenne, akkor sztem énis ezt venném.

2012. ápr. 16. 01:48
 17/21 A kérdező kommentje:

Látom Te sem tudsz aludni!

A garancia 2 év teljes körű, amelyet Pesten tudok érvényesíteni.

Köszönöm szépen a hosszú és tartalmas hozzászólást és a véleményünk nagyjából megegyező.

Annyit tennék hozzá, hogy választható HD 6850-es VGA-val is ebben az árban és én minden bizonnyal ezzel fogom, mert az 550-esnél talán erősebb.

Még egyszer köszönöm!

2012. ápr. 16. 02:27
 18/21 lindmayer ***** válasza:

pont ugyanazokat szerettem volna mondani, mint Mukedli89 kollégánk

ennyiért nem kapsz jobbat, ha nem szeretnél a legújabb játékokkal, legnagyobb felbontáson játszani, akkor jó lesz

2012. ápr. 16. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:
Hmm...100k-ért 6850-essel ajándék ez a gép...külön összerakva hasonló párosítás 120-130k körülre jön ki, és ott azért spórolni kell ahogy lehet. Már az 550Ti-vel is megéri, azt kell mondjam 6850-essel best buy.
2012. ápr. 16. 09:22
 20/21 anonim ***** válasza:
én is leírom a véleményemet az összerakott gépek általában átba... de úgy tűnik itt minden normálisan le van írva nem tudom mi gondja van vele az embernek elmondom hd6850 full hd-ba is majdnem mindent elvisz (maxon majdnem mindent:) és a másik ebből hogy lenne már limit? sehogy:) bőven kihajtja hidd el ismerősömnek is van i3 2100 al sapphire hd 6850-je gond nélkül megy összességében ilyen árból télleg nem rossz döntés
2012. ápr. 16. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!