Marci0328 kérdése:
ASROCK 970 Extreme3? ASUS M5A97? GIGABYTE GA-970A-UD3? MSI 970A-G46?
Figyelt kérdés
Melyik lenne a legjobb?? Árban ugyan az majdnem! Illetve mi a különbség a 880 és a 970 chipset között? Ez miben nyilvánul meg? Valakinek esetleg személyes tapasztalat valamelyikkel?2012. ápr. 15. 22:07
1/8 A kérdező kommentje:
AMD FX-6100 3.30GHz AM3+ BOX ezzel a procival és 8GB corsair 1333Mhz memóriával!
2012. ápr. 15. 22:09
3/8 anonim válasza:
GIGABYTE GA-970A-UD3 ez a lap van a gépemben és nagyon jó semmi gond nincs vele. BIOS-t kellett frissíteni az FX beüzemelése előtt, és ennyi, megy, jó. A többit nem ismerem, de én a gigabyte lapokra esküszöm.
4/8 anonim válasza:
Ja most látom milyen procit raksz bele, akkor ne ezt válaszd ;)
5/8 A kérdező kommentje:
de mielőtt bele rakom a procit hogy frissítsem a biost? vagy ha berakom akkor is fog működni csak nem mind a 6 mag nem igaz? Aztán frissítem feloldom magokat és jó? Így kell??
2012. ápr. 16. 21:50
6/8 anonim válasza:
Nekem egy Phenom II x4-el frissítették a BIOS-t, az ugye AM3 tokozású, azt még támogatta a lap, frissítés nélkül is, az FX viszont AM3+ tokozású, így használat előtt frissíteni kellett a BIOS-t. Így már működik a processzor a lapban. A frissítést meg bízd szakemberre, mert látom nem igen vagy jártas a témában. (A leírtak a Gigabyte lapra vonatkoznak, a többiről nem tudok nyilatkozni. De ahhoz a procihoz másik lapot válassz.)
7/8 A kérdező kommentje:
akkor az asus vagy az asrock?
2012. ápr. 17. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!