Ez mi? Az ár/érték tényleg ilyen jó?
Igazán nem akarok menőzni! Az életben nem lesz annyi pénzem ssd-re, hogy egy eszközre enyit szánjak, de azért elgondolkodtató. 120Giga 30-40ezerért, vagy 1Tera 100ezerért. Ráadásul, ez tényleg ilyen gyors?
Ez egy hibrid meghajtó. Az SSD rész csak egy puffer rajta, az adatok ténylegesen a HDD-n tárolódnak.
Biztos sok téren nagyon gyors, de a véletlenszerű írás/olvasásban (főleg olvasásban) nem hiszem, hogy sokat hozzá tud tenni a HDD sebességéhez. Én nem vagyok az ilyen átmeneti megoldások híve.
Amilyen ütemben csúszik lefelé az SSD-k ára (szűk fél év alatt jóformán megfeleződött), szerintem nem is érdemes ilyesmivel foglalkozni. Lehet venni egy 64 vagy 128GB-ost rendszernek és a gyakran futtatott programoknak, és egy 2TB-os merevlemezt adattárolónak és úgy kapod meg a két meghajtó előnyeit, hogy még pénzed is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!