Tudtok előre összerakott jó gamer gépet?
Hali , a kérdés adott.
Olyan gépet keresek ami kiváló játékra , praktikus , és a gatyám nem nagyon megy rá..
például a pcoutlet.hu-ról mi a véleményetek ?
Mindenki mondja , hogy ipon olcsóbb , meg jobb stb..
Valaki eltudná mondani hogy miért ? Vagy éppen , ebben a gépben mi nem jó , és mért mondják , hogy "összehányt szar" ?
COOLER MASTER-ASUS TERMINATOR 2
FX8120 UNLOCKED CORE BLACK EDITION X8
HD GAMER 8X3100MHZ
16MB Total cache AM3 64BIT,PCI-E
+24" LCD MONITOR.
64BIT,PCI-E
8192MB DDR3 1333 RAM
1500GB SATA HDD
22X dual layer DVD író
ATI RADEON HD6870 1024MB DDR5 DVI/HDMI DX 11.
8CH HD audió,Fire-Wire
10/100/1000 Lan ,
8DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio
A képen látható kivitel.
AOC2436SWA 24" Fekete LCD Monitor FULL HD 1922X1080
Ajándék klaviatúra + Optikai egér szett
2 év garancia.
Mert iponon csak a gép megy ennyibe és akkor még a monitor meg a többi vagy 40-50 ezer rá..Itt meg 170-180 az egész..8mag , 8gb ram , videkártya tesztet néztem , az sem annyira rossz..
Válaszokat várok.
az a nettó ár
nettó 176600 forint
bruttó 224280 forint
és már ugyanott vagyunk
amúgy az alaplapról és a tápról én nem látok semmi információt
és a procihoz képest nagyon gyenge a vga
Hmm..értem
Sok olyan témaát találok itt is , ahol gamer configról van szó , csak igazából bizonytalan vagyok , mivel vásárlás előtt állok , és olyan gépet szeretnék , ami kivalóan viszi a játékokat , minőségi cuccokból áll , és árban nem haladja meg a 170-et , mivel sajnos csak annyi a keret..
Köszi
Bocsánat , de elég amatőr vagyok még , ígyhát ha lenne valamelyikőtöknek egy kis ideje , akkor a "híresneves" iponon összetudna nekem dobi egy jó gép..egy apró kis magyarázattal , hogy az adott cucc miért is jó ?:):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!