Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 750 gigás külső merevlemezt...

750 gigás külső merevlemezt NTFS-re formáztam, mostmeg rohadt lassú a másolási sebessége?

Figyelt kérdés
Itt olvastam h igen, konvertáld át mert sokkal gyorsabb lesz stb stb stb.... erre meg a régi 22-30 MB/s sebesség helyett alig másol pár megával. Először elkezdi +100 MB/s-al, majd lejön szépen lassan pár megára. Most meg egy pár filmet is alig akar felmásolni rá. Úgy tudom h nem lehet visszaformázni FAT32-re a fájlok letörlése nélkül... pedig van rajta kb 200GB... s nekem ez így rohadtul nem jó h ilyen lassan másol. Vlmi ajánlat?
2012. ápr. 14. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Vissza tudod törlés nélkül konvertálni, de akkor 4 GB-osnál nagyobb fájlokat nem tudsz rámásolni...
2012. ápr. 14. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:
mostmár nem érdekelnek a nagy fájlok, de ez így erőst szar.... akkor hogy formázzam vissza? thx
2012. ápr. 14. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Konvertálás NTFS-ről FAT32-re, pl ezzel : [link]

Persze eléggé rizikós, mint minden partícióművelet...

2012. ápr. 14. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Formázásra adtam a fejem, de csak exFAT-ot engedett, hát rámentem... utánaolvastam egy kicsit ennek a fájlrendszernek. Ami még szuper, hogy XP-vel nem megy (csk valami segédprogrammal esetleg) ami nem is akkora nagy gond, csak a másolási sebesség most se akar 20 MB/s fölé menni, holott amint már említettem 22-30 MB/s-al másolt FAT32 alatt. Gondolom azért nem engedi FAT32re formázni, mert nagyobb mint 32GB, de akkor alapból hogy volt rajta FAT32es fájlrendszer?

És még valami... a sebesség mennyire függ a fájlrendszertől?

2012. ápr. 14. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem függ ennyire. Valami más gondod van.
2012. ápr. 17. 19:09
 6/6 anonim válasza:

exFAT is egy fájlrendszer, továbbfejlesztett FAT32

miért nem tud róla senki, ejnye! xD

2014. jan. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!