Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik lehet az az AGP foglala...

Laxli kérdése:

Melyik lehet az az AGP foglalatú, ATI-s videókártya, ami még használható a 478-as konfigurációmon?

Figyelt kérdés

Konfig:

Abit IS7 soket 478

1 AGP

AGP: -Támogatott AGP sebességek 1x, 2x, 4x, 8x

Amik számomra fontosak lennének a kérdésben:

-A lehető legújabb típusra lennék kíváncsi (tudom, hogy kifutott típus az AGP-s, de nekem ez van)

-Sebesség csak "8×"-érdekel

-Csak 128 bit-es érdekel !BIT!-nem bájt! :)

-min. 512MB-os, de jobban örülnék, ha lenne min. 1GB-os kivitel

Most jelen pillanatban, egy elcseszett vétel van a gépemben, amikor vettem, nem tudtam még, hogy a 64Bit-es kártyák nem igazán játékra termettek (persze maga a kártya sem az az "erőmű" :) Tehát ezért kéne az a 128 Bit.

Előre is köszönöm, a hozzáértő, tuti tippeket-válaszokat!

2012. ápr. 14. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
A HD4670-es a legerősebb, amit még gyártottak AGP foglalattal is.
2012. ápr. 14. 18:48
 2/6 A kérdező kommentje:

Kiegészíteném, még annyival, hogy tehát most: Sapphire - ATI Radeon HD 3450-es van a gépben. Szépen megy, csak gyengécske. Sebessége most: 8×, Pixel futószalagok: 4, DirectX v10.1, Memória Busz Szélesség 64bit, Busz Típusa 512MB DDR2.

Szóval ezt felül lehet múlni még ezen az alaplapon? Remélem igen!!!

2012. ápr. 14. 18:55
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a választ!!!!

Erre mérget is vehetek??

2012. ápr. 14. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Erre már tényleg csak kíváncsi vagyok: NVIDIA kártya van ennél az ATI HD4670-es nél jobb a vasamba?
2012. ápr. 14. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, mérget vehetsz rá. A nVidia sokkal hamarabb befejezte az AGP-s kártyák gyártását, szóval nincs ennél újabb vagy erősebb kártyájuk. Mondjuk 4670-esből is nehéz lesz találnod használtan, talán 4650-esből több volt a piacon, nem sokkal gyengébb.
2012. ápr. 14. 20:15
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát nagyon köszi a választ! :)

Sokat segítettél!!!!

Hali! Minden jót!

2012. ápr. 14. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!