Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó az xBox kontroller?

Jó az xBox kontroller?

Figyelt kérdés

Egyszerűbb kezelni vele a játékokat mint egérrel és billentyűzettel vagy nem?

Felteszem, egy MW2 egyszerűbb vele?

2012. ápr. 14. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Szokás kérdése,én pl.billentyün tartom a rekordomat pedig sokat játszok kontrollerrel és kormánnyal.
2012. ápr. 14. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
fps eket inkább bill+egér kombóval, verekedősöket kontrollerel, autósokat is inkább, habár szerintem mindent könnyű vele irányítani, kényelmesebben tudom tartani a kezem, az ölemben, és nem az asztalon :D
2012. ápr. 14. 17:01
 3/5 Panda Péter ***** válasza:

FPS, RTS, (MMO)RPG játékok tapasztalataim szerint jobban játszhatók egér/billel.

Sport, autós vagy TPS játékoknál már van értelme a kontrollernek, bár előre szólok, ha sokat játszottál egér/billel, akkor az elején baromira nem fog kézre állni a kontroller, sok idő kell míg megszokod.

de hogy konkrét is legyek, pl az MW2, mint FPS, jóval jobban játszható egy (jó) egér bill kombóval.

2012. ápr. 14. 17:42
 4/5 Panda Péter ***** válasza:
viszont ha már kontroller, akkor az xbox kontroller jó választás, mivel xinputos.
2012. ápr. 14. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát ha 4 ember is a bill+egérre szavaz akkor az marad.
2012. ápr. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!