Dejan kérdése:
A Game Booster nevu programm jo valamire jatekok teren?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 16:41
1/4 anonim válasza:
Annyira nem hogy fizess érte, sőt még annyire sem hogy állandóan induljon a rendszerrel.
Teljesen általános dolgokat állit át, amit kis rutinnal te is át tudnál, annyi hogy ezt a program játékinditás elött automatikusan teszi.
Viszon néha - a néha játékfüggő - épp hogy ez okoz gondot.
2/4 anonim válasza:
az elsőnek: kipróbáltad már? mert szerintem nem. én rendszeresen használom, és nekem minden játéknál hasznos. a kérdezőnek: az a lényege, hogy leviszi a CPU használatot a lehető legkisebb százalékra, (Pl.: bezárja az éppen a jobb alsó sarokban futó programokat, de ezeket el lehet indítani, hogyha elindítod a game boostert, és azután nyitod meg őket) Szóval nekem bejött:D
3/4 anonim válasza:
Ezt egy értelmesebb, jól beállitott operációs rendszer alapból megcsinálja neked, azt hogy te erröl nem tudsz már a te dolgod.
Használd csak nyugodtan, van még pár ilyen csodaprogram, netsávszél bővitő, defragerek, memóriatörlő, stb, stb. Értelmük 0.
4/4 anonim válasza:
XP-n segíthet valamennyit, Win7 32-n nekem csak rontott a helyzeten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!