Van olyan portalanító. Ami örökké jó, azaz nem kiürülő palack, hanem pl USB-ről működtethető porfújó gép, vagy bármi más elmés megoldás?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 15:42
21/35 anonim válasza:
mondjuk ha egy búvárharangot képzel 1 nagy vödörben egy másik vödörrel, és azt lesújozod, majd egy sövön kivezeted a levegőt, tényleg nem fogyaszt áramot, és működik, csak kellően nagy tartály kell hozzá. Ámár ha eleve ott az akvárium? :))) Na jó csá, késő van, vagy korán?
22/35 anonim válasza:
későn és korán között, tehát pont jókor.
23/35 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreértettetek! Én nem álalános portisztitót keesek, henem számítógéphez portalanítot, de ennek ki kellett volna derülnie abból, hogy USB-sre gondoltam. A standard megoldás a sűrített levegő. De szerintem a hajszárítóhoz hasonlóan porszívó is elképzelhető , és az USB teljesítménye talán elég, de ha nem felőlem lehet 220-as is, csak valami ügyes kis szerkezet.
2012. ápr. 14. 09:50
24/35 anonim válasza:
Mondom, hogy matracfújó-szívó kell neked.
25/35 anonim válasza:
26/35 A kérdező kommentje:
nem autós matracpumpa kell, hanem elektronikai eszköz tisztításához olyan kb. miliméteres fújófejjel rendelkezi KICSI szerkezet!
2012. ápr. 15. 14:10
27/35 anonim válasza:
Azt nyomsz rá amit akarsz. Légy kreatív!
28/35 anonim válasza:
kell rá egy gumicső, annak a végére meg egy fej
29/35 anonim válasza:
ha ezt megcsinálod, az tényleg elmés megodás
30/35 anonim válasza:
De elmehetsz valami gyógysegédeszközöket áruló boltba, és egy jó nahy pumpás labdát veszel, ami a nőgyógyászati részlegen kapható :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!