Processzor magok száma?
Figyelt kérdés
Vannak ezek az intel i3-i5-i7 es procik és annyit szeretnék tudni hogy ezek a számok jelölik a magok számát?2012. ápr. 13. 14:27
11/23 A kérdező kommentje:
szerintem jó kis gép
2012. ápr. 13. 16:05
12/23 anonim válasza:
Hát egy előre összehányt aránytalan vacak, noname táppal...
13/23 A kérdező kommentje:
és mi a rossz benne?
2012. ápr. 14. 17:49
14/23 anonim válasza:
Táp rossz, és nagy a VGA limit (videokártya nagyon gyenge a CPU mellett). Játszani nem lesz jó.
15/23 A kérdező kommentje:
a táp mért rossz, amugy a gepigeny.hu-n betettem a gépem és véleményt kértem hogy milyen? pl. battlefield 3 menne-e és azt irták hogy simán közepes grafon elmenne és ha az elmegy akkor nagyjából a többi is s hanem idővel a vidikarit ki tudom cserélni és ha a táp megmegy akkor azt is
2012. ápr. 14. 18:07
16/23 anonim válasza:
Egy noname táptól mit vársz? Az meg másik én magam is "gépigényeztem" egy ideig, amennyi hozzá nemértő HC user van ott...
Szóval magad szívatod meg ha azt megveszed
17/23 A kérdező kommentje:
de ha az alkatrészeket külön veszem meg akkor is kb ilyen gép kéne de nem nagyon értek hozza hogy melyik tipus jobb, meg ilyesmi :(
2012. ápr. 14. 20:21
19/23 anonim válasza:
nem tudom , mennyibe kerül a gép , amit linkeltél , de iponon , ezt össze lehet rakni 181.429 Ft-ból , úgy hogy nem noname a táp(fsp) a VGA(sapphire) a ram(kingston hypex) a ház(egy alap cooler master) és az alaplap(asus) , és ha összeadogatod , szerintem az iponon összerakottnak csak a procin van 1 év garancia , a többi mind 2+ amit linkeltél , bár nem tudok románul , szerintem 1 év gari van....
20/23 anonim válasza:
a 2+ utána egy nagy vessző van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!