Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a CD/DVD meghajt...

Mi baja lehet a CD/DVD meghajtómnak? (bocsi ha rossz helyre írtam a kérdést)

Figyelt kérdés
Na szóval az a bajom, hogyha berakok egy lemezt a meghajtóba akkor nem történik semmi, csak ilyen hangokat hallok, meg ilyenkor nemtudok semmitse csinálni a gépen mert lefagy. Próbáltam egy másolt lemezt amin film van, próbáltam eredeti játékot is ami nem mellesleg még 1-2 napja teljesen jól működött... Légyszives segítsetek mert sürgős! PLS

2012. ápr. 11. 21:33
 1/5 cipi8 ***** válasza:
Nézd át első sorban a kábeleket hogy nem-e sérült vagy esetleg nem csatlakozik rendesen, kihúzod meg bedugod az alaplapon is de másik kábelt is kipróbálhatsz! De az is meglehet hogy csak egyszerűn rossz és cserélni kell, nem egy drága dolog! Milyen idős amúgy?
2012. ápr. 11. 23:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz, ezért nem nagyon merek belenyulkálni a dolgokba:D Ha nem fog működni továbbra se akkor veszek egy újat. Amúgy kb.2és fél éve vettem a gépem azóta van benne, és profin működött. Egyébként meg tudnád mondani, hogy kb. mennyibe kerülne egy új? Egyébként még várok tippeket hogy lehetne ezt megcsinálni.
2012. ápr. 12. 14:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Hopssz:D bocsi a sok szóismétlésért
2012. ápr. 12. 14:03
 4/5 cipi8 ***** válasza:
Na szóval amíg sajnos nem nézed meg hogy nem csak a kábellal van e a gong többet nagyon nem tudok mondani! Új DVD írót már 3900 Ft-tól kapsz mert a sima DVD olvasókból már nincs olyan bőséges kínálat, ha webáruházban veszel ott van szállítási költség is ami 500-tól 2500 Ft-ig terjed, de általában 1500 körül van sok helyen. Viszont az sem mindegy hogy neked IDE vagy SATA csatlakozós kell, úgyhogy szerintem ha nem akarod szétszedni vagy nem értesz nagyon hozzá akkor nézesd meg egy hozzá értő ismerősöddel.
2012. ápr. 12. 15:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! Majd keresek egy hozzá értő embert és akkor elmagyarázza. Annyit tudok neked segíteni a tipp-adásban, hogy a múltkor feltelepítettem az age of mythologyt és kellett hozzá egy GameDrive nevű program. Ez legenerált egy hát hogyis mondjam..."új virtuális meghajtót" Aminek nekem H a neve. (Azért kellett ez a program mert tört játékról van szó) Ha esetleg ez kavarhat bele akkor szivesen a segítséget. De már megpróbáltam törölni/uninstallálni de mindig kihoz egy olyan üzentet hogy:"hogyha törölni szeretnéd akkor lehetséges hogy valami bluescreen error lesz" (Én fordítottam le, valami ilyesmit írhat ki) Ezért nem mertem még teljesen törölni.:)
2012. ápr. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!