Hogy lehet azt beállítani hogy mikor lenyomok bizonyos 3 gombot ne csipogjon? HELP
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 19:00
1/6 anonim válasza:
beragadú bilentyűk-nél.
Milyen op rendszer-t használsz?
2/6 A kérdező kommentje:
xp-t. de ott ahol mondod ott már próbáltam légyszives részletesen le tudnád nekem írni???
2012. ápr. 11. 20:00
3/6 anonim válasza:
Tessék,itt képekkel bemutatja,hogy-hogy kell:
4/6 A kérdező kommentje:
Félreértelmezted a kérdést vagy csak én fogalmaztam rosszul nem tudom de nem erre gondoltam. Én arra gondolok Pl.: Volt egy előző billentyűm (tönkrement) Szereztem egy másikat és az aelőzön tudtam olyat csinálni hogy egyszerre lenyomtan a ( E ; Fel nyíl ; Jobra nyíl) 3 billentyűt és működött. Na ennél ha ugyanezt lenyomom akkor elkezd ütemesen sípolni. (egyébként játéknál használom.)
2012. ápr. 11. 20:16
5/6 anonim válasza:
Háát..Le tudnál írni a billentyű pontos típúsát?
Mert vannak régebbi olcsóbb/rosszabb billentyűk is amik nem támadogatnak sok billentyű leütést..pl. az enyém 8-at tud érzékelni egyszerre,a régebbiek pedig csak 2-3at
(bocsi a hülye megfogalmazásért)
6/6 A kérdező kommentje:
értem tehát akkor az a baj hogy régi mert az előző tényleg újabb volt. kösszi. amúgy samsung sdl 2500
Mikor elromlott venni akartam másikat de ezt találtam itthon szval működik de akkor az a baj hogy régi... :(
2012. ápr. 11. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!