Gép konfig kérdések?
Sziasztok!
A jelenlegi gépem egy Intel Pentium Celeron 2.8GhZ,512MB ram,és 64MB videókártya.Alaplap nagyon régi,sőt az egész gép régi,de tényleg.Szeretném fejleszteni 2GB ramra,és 256MB videókártyára.Alap játékokra tökéletes lenne mint pl a minecraft,gta samp stb...
A kérdés még is bennem ott merül fel,hogy találok bele ilyen hardvert?Mert mint mondtam ősrégi gép.
Esetleg linkelhettek is,nagyon megköszönném.
Előre is köszi a válaszokat.
Mennek a zöld kezek köszi szépen de erre még válaszolj légyszives.:
A ramnál a memóriatípus sima DDR,a videókártyánál pedig DDR2.Ettől még beleillik a gépbe?
A Videókártya attól az rendesen fog működni. A DDR az a sebbeséget jelenti minél nagyobb annál jobb! Tehát azt megveheted bele!
Nekem is DDR-es a gépem és egy DDR3-as VGA van benne! C
Csak olyat soha ne csinálj hogy egy DDR-es Alaplapba DDR2-es ramot veszel mert az már úgy nem jó!
(Sintén az első voltam mint mindegyiknél!) :D
Power
Model:LC420H-12
230V
50Hz
Hát ez télleg az amit a linkel küldtél ezt is venni kell másikat mert az LC POWER az egy "ipari hulladék"
Vedd meg ezt a legjobb tápegység a Chieftec! [link]
Vagy ezt ez is nagyon jó tápegység!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!