Asus K8N alaplapomba szeretnék új videokártyát milyet vegyek bele?
Jelenlegi gépemet szeretném fejleszteni úgy hogy az alaplap az maradna mert arra nincs keret alkatrészenként max 5 ezrem van az egészre max 15 ezret tudok fordítani mit tudok ebből kihozni? Használt alkatrészekre gondoltam újra nincs pénzem
Jelenlegi gépem
alaplap: Asus K8N
proci: AMD Sempron 2800+ 1600Mhz
videokártya: His Radeon 9600 pro 128Mb AGP
memoria: 2x 526Mb DDR 400MHZ
Táp: 400 watt
és mégis menyiből jönne ki egy jobb gép és mi legyen benne alaplap? proc? vga? alaplap? táp?
márkára típusra és árra is kíváncsi lennék hogy mit vegyek persze nem újra gondoltam hanem használtra ezekhez az újabb cuccokhoz már nem értek
új játékokkal úgy se játszok csak régiekkel és főleg stratégiával menedzselőssel PL Sims3, Tropico3, és minden ami Tyccon vagy építős
A táp, vga, memória eldölt, cserélned, bővitened kell.
Ha veszel új lapot és cpu-t ennek az alja 25-30e Ft körül van. De ebből leszámolhatod azt hogy pcie verziós vga-t 6-8eFt-al olcsobban kapod meg mint az agp-s társát és a ddr3 memóriát feleannyiért mint a régi ddr1 memóriát, itt is nyersz egy ötöst.
Tehát ez további 12-17eFt többlet gyakorlatilag és nem 25-30-at, cserébe a maghajtókon kivül minden új, garanciális, kevesebbet fogyaszt és a többletteljesitményröl, stabilitásról, kompatibilitási elönyökröl nem is beszéltünk.
Hali nekem K8NE Delux van AMD athlon 64 3200+ 3500ft
és egy Radeon HD 3650 512mb ddr3 ennek sajna a legnagyobb a táp igénye de csak 10k 2*1giga ddr1 ram 400mhz de sajnos ha többet raksz bele az alaplap csökenti 2 nél 333mhz 3 nál 260mhz de ez is csak 6k maga a lap nekem 3k volt táp nekem is csak 400watt de 3 éve üzemel 3k volt és ami idáig ment fullon is serius sam 3 30-45fps unreal t. 3 közepesen 40-50fps és sacred 2 közepesen sima jácható fullon akad vég összeget nézd ,h neked mit kell beszerválni sztem keretbe megvan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!