Ez a táp megfelel ehhez a konfigurációhoz?
CPU: AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Alaplap: Asus M4A87TD EVO
HDD: Western Digital Caviar Green 1TB 64MB 5400rpm SATA3 WD10EARX Merevlemez
Proci hűtő (ami a 955-höz jár gyenge és hangos): COOLERMASTER Hyper TX3 EVO
Memória: Kingston HyperX KIT 4GB 1600MHz Blu Edition
A videókártya nincsen itt, mert nem tudok dönteni.Kérlek titeket írjatok vidikártyát max.: 30 000.- legyen.
A GÉP ELSŐSORBAN JÁTÉKOKHOZ LESZ, TEHÁT A CÉL, HOGY MINÉL JOBBAN FUSSANAK A MODERN JÁTÉKOK, MINÉL MAGASABB GRAFON.
HA VALAMI NEM JÓ A KONFIG.-BAN, AKKOR KÉRLEK TITEKET ÍRJÁTOK MEG.
A TÁPEGYSÉG : Chieftec iARENA GPA-450S 450W
ez egy 10essel drágább VGA, de játékra az egyik legalkalmasabb(szerintem)
A HD 6850 tényleg megéri, csak épp nem a gigától, a HD68xx úgymond kissé vacakra sikeredett tőlük.
Amúgy gépben a vinyót cserélnem egy gyorsabbra a rendszer miatt, pl WD Blue, seagate barracuda.
Alaplapból már vegyél AM3+-sat, pl ASUS M5A97, vagy ha egy "egyszerűbb" lapot veszel bele is fér egy HD 6850 mondjuk a sapphire-tól.
Az iAréna helyett meg tényleg CTG-t.
Ja amúgy ha játék a fő cél vehetsz FX-4100-at és úgy tényleg belefér egy jobb VGA, mivel az FX-en lévő gyári hűtő már nem olyan siralmas. Vagy ha az olcsóbb lappal(pl ASUS M5A78L) belefér egy HD 6850, akkor CPU-ból be is nevezhetsz FX-6100, bár ha full HD a cél akkor egy FX4100+HD 6870 kombó lenne a legjobb.
Mindenkinek megy a zöld jel !!! :)
Köszönöm szépen akkor ilyen összeállítás a 450-es elviszi.
Hart? De, ha a proci AM3-as, akkor is jó AM3+ -os lapba? :D
BOCSI ELNÉZTEM, TÉNYLEG AM3+ -OS.
KOMMENTBE AZ ÁRUKERESŐN AZT ÍRTÁK, HOGY WIN7-BEN ELÉG GYENGE.EZ IGAZ LEHET ???
"De, ha a proci AM3-as, akkor is jó AM3+ -os lapba? :D"
Az AMD megoldotta a kompatibilitást AM3-as CPU és AM3+-os lap között.
"KOMMENTBE AZ ÁRUKERESŐN AZT ÍRTÁK, HOGY WIN7-BEN ELÉG GYENGE.EZ IGAZ LEHET ???"
Pontosan mi is? Amúgy azok közül amit mondtam egyikre se igaz...
ui: Ha beragadt a shift, szedd szét a billt. és tisztítsd ki.
Idézem: ,,A windows 7 rossz cpu optimalizációja miatt előfordulhat olyan eset hogy egy régebbi pehnom jobb."
Ja, és vidikariban egy Sapphire Radeon HD6850 2GB 256bit ???
:D
Bocs, hogy elég szőke vagyok ehhez. :)
,,A windows 7 rossz cpu optimalizációja miatt előfordulhat olyan eset hogy egy régebbi pehnom jobb."
Ez előfordulhat, de a te esetedben kb semmit nem számít, a rendszer szinten sebesség különbség nem lesz, játék téren meg úgy is VGA limit lesz.
Amúgy HD 6850-re felesleges a 2 giga VRAM, elég az 1 is, vagy ha kijön belőle egy 1 gigás HD 6870.
Nagyon köszi :)
RAM-ból 4gb kit 1600 MHZ jó?
Ja és, amibe át lesz szerelve gépház ahhoz volt régebben 2db optikai meghajtó.Elviszi még azzal is a CTG 450-es Chieftech??
Igen, úgy is elég a CTG.
Amúgy ramból elég az 1333Mhz-s is, nem fogsz különbséget érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!