Hány pontot adnál erre a konfigra?
Sziasztok! Van egy pár éves gépem, nem szeretnék itt alulbecsülni semmit sem, de annyi magról meg megahertzről hallok mostanában hogy elbizonytalanodtam, megállja-e még a helyét a gépem manapság. Szóval, nem húzom a dolgot, keményen kérem megmondani hogy egy 100-as skálán hány pontot kapna a gép:
-AMD Phenom II x4 940 Box Black
-Gigabyte GA-M720 US3
-XFX Radeon HD6870 Dual Fan edition
-4x2GB Samsung DDR2 800MHz Ram
-Valamilyen Western Digital 7200RPM 1TB vinyó
-FSP Hexa 500W 80+ táp
-Aerocool VX-9 Pro ház
Szóval, én meg vagyok elégedve vele, nem rég újítottam egy jó szolgálatot tett HIS Radeon HD4870-ről (majdnem első szériás 1GB GDDR5, 256bit-es kártya) és szerintem egész ügyesen megy.
Amúgy kár pontozni is(rengeteg dologhoz kéne viszonytani), a lényeg ebben van:"Szóval, én meg vagyok elégedve vele"
Amíg neked tökéletes ne foglalkozz azzal, hogy megjelent minden szar, a lényeg hogy tegye a dolgát.
Amúgy ahogy második írja elég jó kis gép ez, játékok terén bőven megállja a helyét.
"annyi magról meg megahertzről hallok"
Szinte a mag sem, de az mhz meg főként nem mond sokat egy CPU teljesítményéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!