Csombor kérdése:
Milyen alaplapot vegyek? (jó az ha egyezik a videokártya márkája az alaplapéval)?
Figyelt kérdés
videokártyám (már meg vettem)gigabyte hd 6870
processzor fx 8120
fsp hexa 500
1600mhz 8gb ram(érdemes lenne beli tenni 16 ot vagy felesleges.
ár nem számít.
2012. ápr. 9. 20:28
1/5 anonim válasza:
Nem muszáj a márkának egyeznie.
Felesleges 16GB RAM átlag felhasználásra és játékra (még a 8 is sokáig elég lesz).
Alaplapból nekem Asus M5A97 Pro van, szerintem elég jó.
A fenti 2 deszka közül ránézésre mindkettő jónak tűnik, bár manapság nőtt az elégedetlenség a Gigiával és nőtt az elismerés az Asrock-kal kapcsolatban...hát nem is tudom.
2/5 anonim válasza:
Mivel amd procit választottál, gondolom játékok mellett valami videó renderelési vagy hasonló dolgot is tervezel, azok szerethetik a ramot de ha tényleg csak játékokra kell bőven elég a 8. Amúgy inkább az asrock, gigabyte alapokról sok rosszat hallani mostanában. (nemtok konkrétumot csak napi 1-2 ilyen kérdés van és okosabbak mindig mondják, hogy a giga mostanában rossz)
3/5 A kérdező kommentje:
de hallotam inen onnan hogy ha paszol a márka akkor azt jobban szereti a vkártya amugy pci x 4 be lehet majd tenni egy hd 6870 est?
2012. ápr. 9. 21:04
4/5 anonim válasza:
A márka egyezés szerintem lényegtelen...
5/5 anonim válasza:
7# 3
Ez konkrétan akkora baromság mint egy ház(tudom hogy közhely)
A kettő közül az ASRock, de azon(is) vacak Etron az USB3 vezérlő, ha van kereted én inkább egy asrock 970 estreme 4-et, vagy ASUS M5A97-et vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!