Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol le a gép?

Miért kapcsol le a gép?

Figyelt kérdés

Konf.

Asus A7V8X-X

AMD Athlon 3200+ (2.2GHz)

256 RAM + 1GB

GeCube's Radeon HD 2400 Pro AGP8X 512MB

CODEGEN 300W

A lényeg hogy rövidebb idő után fekete képernyő,mintha lekapcsolná a VGA-t,a gép üzemel tovább zene,film minden megy,még a venti is forog a VGA-n,szerintem a táp lesz a hiba,de ha valaki már találkozott ilyennel és nem az volt,irjon.Várom a véleményeket,előre is kösz...

2012. ápr. 9. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Bár jelen esetben tényleg egy rakás szemét a táp, és legjobb, ha mihamarabb kicseréled, talán inkább a CSAPATCH használatának a hiánya is okozhatja, elvégre AGP kártyád, Socket A procid és 1901MHz-nél nagyobb sebességed van.
2012. ápr. 9. 10:06
 2/6 A kérdező kommentje:
vagyis ha levenném 1.8re nem kapcsolna ki mert ez a proci egy felnyitott AMD Athlon 2500+
2012. ápr. 9. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell levenni, elég, ha használod ezt:

[link]

2012. ápr. 9. 10:23
 4/6 A kérdező kommentje:

12-3_agp-hotfix_xp32_dd_ccc driver nem javitja ki a hibát?

Mert letöltöttem és csökkentett módban elinditottam az CSAPATCH exe.t,de 1900 MHz felett továbbra is lekapcsol.Nagyon idegesitő (vagy videokártyát cseréljek?),meg kéne oldani ezt a problémát,itt ez a 2.2 GHz proci és nem tudom kihasználni... S.O.S.

2012. ápr. 12. 10:12
 5/6 anonim válasza:
Szia! Sikerült megoldani? Ugyan ez a hiba van nekem is. :( csak nekem be se kapcsol a gép driver telepítés után.
2012. dec. 19. 18:37
 6/6 A kérdező kommentje:
RAM és Alaplap "kompatibilitás" volt a probléma,de már pár hónapja megszabadultam a géptől(leadtam alkatrésznek jutányos áron)neked is ezt ajánlom...,ha van rá lehetőséged
2013. jan. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!