Milyen VGA-kat köthetek erre a tápegységre véleményetek szerint?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Van egy gigabyte superb 550W os tápom! A leirása szerint 12V 18A + 12V 18A amit le tud adni. Nah most 1 kábelezés van rajta ami a VGA ba megy bele. Mi a helyzet akkor ha olyan videokarit vennék aminek 2 6pines tápigénye van. Tudom hogy adnak mellé átalakitot 2*4 pinesröl 1*6 pinesre! de ez onnan fel tudja venni azt za áramot amire szügsége lenne ? A választotokat elöre is nagyon szépen köszönöm!!! ati 4870 vagy Nv 260gtx mind1iknek 2 tápcsatija van . remélem tudtok segiteni ebben a kérdésben nekem . :)2009. jún. 17. 18:41
1/3 A kérdező kommentje:
ui.: a táp 12V-os ága együtt 36A és 360W ot jelölnek rajta ezeken az ágakon. :)
2009. jún. 17. 18:44
2/3 anonim válasza:
Elég karcsú a teljesítménye ennek az eszköznek. Egy komolyabb tápnál a 30A-t is elérő a kimeneti áram, javaslom, minél kisebbet köss rá mert ha túl nagy a VGA akkor szép hardreseteket fogsz látni. 4870-es esetleg.
(hardreset : pl játék közben újraindul a gép)
3/3 A kérdező kommentje:
szia ! elöször is köszönöm a válaszodat ! de van itt még az a dolog hogy az elözö tápom 350W os volt( hiper ) és azon azt irták hogy 12V 15A + 12V 15A . Nah most egy 8800gts vga metn rola amihez 450W os tápot ajánlottak 12V ás 25A folyamatos áramleadás. ezért nem értem hogy akkor ez nem tud 36 A leadni ? 6+2 pines a csatija amugy ha számit a dolog.
2009. jún. 17. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!