Jó procit és alaplapot veszek?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó prcit és alapot veszek?
Gamera ás netre használnám.
alap:
proci:
2012. ápr. 8. 21:06
2/9 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 8. 21:10
4/9 anonim válasza:
ja AMD szerintem is ....lett volna eszem én is egy 8 magos AMD-t vettem volna ...nem ezzel a sazr 4 magos i5 2500k val szarodnék,én hulye hagytam magam rábeszélni az amd-re mig a sempron 6 évet kibirt
6/9 anonim válasza:
".lett volna eszem én is egy 8 magos AMD-t vettem volna ...nem ezzel a sazr 4 magos i5 2500k val szarodnék"
Hogy mi? Először is van 8 magos AMD? (az 4 modulos).
másodszor az i5 2500K 4 magig simán veri, a felette jól skálázódó programokban veszít.
Ja persze mondjátok hogy én is i5 tulaj vagyok azért, de nem erről van szó, nem szoktam a saját cuccomat védeni, csak épp amit írtál messze nem igaz.
Ja kérdező a kettő közül az AMD, bár azt megkérdezném milyen lesz a VGA-d?(mert játékra erősen számít)
7/9 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 9. 08:47
9/9 anonim válasza:
gigabytet nem ájánlom ...több ismerősöm is panaszkodott a márkára .. egyikőjüknek 2 gigabyte lap szállt el a gépében....................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!