Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a routeremmel?

Mi lehet a baj a routeremmel?

Figyelt kérdés
D-link DIR-100-as routerem van. Ezen keresztül kb. 1 megabitre lassul a netem (ami 4 megabites), de ha kiiktatom a routert, akkor meg van a 4 megabit. Átnéztem már minden beállítást, de nem tudom, hol lehet a hiba. Jelenleg a gyári beállításokat használom, mert lereseteltem. (sebességmérés közben csak 1 gép volt rákötve a routerre)
2009. jún. 17. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
ADSL vagy kábel? ADSL-nél a routerben az MTU -t állitsd 1492-re, kábelnél meg 1500 -ra.
2009. jún. 17. 18:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezt az MTU dolgot más fórumokon is olvastam már, de az én routeremben nem találok ilyen beállítást. Le tudnád írni, hogy pontosan mi is ez az MTU? Mert lehet, hogy van ilyen beállítás, csak más néven.
2009. jún. 18. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!