Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Elsötétül a monitor, mit...

Elsötétül a monitor, mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
Elég régi a gép, a monitor is 8 éves (az a nagyobb fajta, nem lcd).Már fél éve csinálja hogy elsötétül. nem teljesen, lehet látni amit csinálsz, és tudod is folytatni, zene is megy tovább minden. majd pár perc mulva visszajön a fény. van hogy villog picit. simán netezés közben, másra nem is nagyon van használva. játék csak netes böngészős játékok szoknak rajta menni. mi lehet a gond? nemrég volt uj win téve, és uj hdd is lett beletéve.

2012. ápr. 8. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:

gondolom nemsokára tönkre fog menni a háttérvilágításnál a fénycső.

én azt mondom h nem érdemes már vele foglalkozni.

2012. ápr. 8. 14:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. A végén már be sem kapcsolt a monitor, ergo kuka. Általában a monitor tápegységében kezd elfáradni valami, ha javíttatáson töröd a fejed.
2012. ápr. 8. 14:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Picivel vedd lentebb a frekvenciát, pl. 75Hz-en van, akkor 70-re. Ez általában megoldja.
2012. ápr. 8. 14:33
 4/9 A kérdező kommentje:
sajna kicserélni nem nagyon tudom, és mivel lány vagyok javitani sem :S de ezt amit utolso irt kipróbálnám, csak nem tudom hol keressem.
2012. ápr. 8. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Asztalra jobbklikk -> tulajdonságok -> Utolsó fül -> Speciális gomb -> Monitor fül. Itt a listán tudsz válogatni, vedd eggyel lentebb, de 60 alá lehetőleg ne menj.
2012. ápr. 8. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon olcsón is be lehet szerezni ma már használt síkmonitort, a tied az utolsókat rúgja.

[link]

2012. ápr. 8. 16:58
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi, de sajnos 60-on van. és kisebb nincs is ott. :S
2012. ápr. 8. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor javaslom én is másik beszerzését, nagyon ócska lehet amúgy is, ha ilyen régi. Használtan már 10k alatt is kapsz LCD-t, CRT-t (mint a tiéd) meg szinte ingyen.
2012. ápr. 8. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 8. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!