Hogyan tegyem használatalanná? (lent)
Figyelt kérdés
Na szóval a nagypofájú öcsém azt hiszi "sérthetetlen" a win 7. Én mondtam neki lehet baj, de ő szerinte az csak az xp vel történhet a win 7 stabil. Meg akarom szívatni, az adatait elmentem egy külsö vinyóra, utána hogy csináljam meg, hogy ne induljon el újra a rendszer és hiba legyen vagy csak hibaüzenetek tömkelege, esetleg más?2012. ápr. 7. 23:36
1/14 anonim válasza:
Ess neki a Windows mappának rendszergazda jogosultsággal. Garantált hatás. Egyébként ez nem szép dolog, akár milyen nagypofájú az öcséd.
2/14 A kérdező kommentje:
de ha ő állandóan format c:zni akar amikor kajálni megyek, akkor szerintem megfelel
2012. ápr. 7. 23:39
3/14 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy nagypofájú, és tényleg sérthető minden OP rendszer, de legalább ne okoskodj ha nem értesz hozzá, ez sokkal szánalmasabb, mint amit az öcséd művel. Nem sértésképpen, de ez az igazság.
4/14 A kérdező kommentje:
nagyon is értek az xphez, csak mondom azon mindent megcsinálok, csak a win7 tök más, szal nem az
2012. ápr. 7. 23:41
5/14 anonim válasza:
Ha azon mindent megcsinálsz akkor legyen annyi eszed is, hogy tudd használni a google-t.
6/14 anonim válasza:
nagyon is érthetsz te mindenhez ha ki mersz írni egy ilyen kérdést
7/14 anonim válasza:
Nem, a parasztok szántanak, nekik a Win7 egy ekefajta, amelyiknek 7 kése van, és azt hiszik róluk, hogy elnyűhetetlen.
8/14 A kérdező kommentje:
utolsónak: :D
2012. ápr. 7. 23:55
9/14 anonim válasza:
Nem kell elbaszni a rendszert,sztem elég lenne 1 egyszerű szivatás is..Gondolom tudod mit csinál szinte mindig az öcsét..(netezik,játszik..)ha netezik és mondjuk Chrome-t használ itt 1 példa:
Készíts egy új parancsikont az asztalra, írjuk be: shutdown -s -t 00 (kikapcsolás)
Vagy: shutdown -r -t 00 (újraindítás)
Majd nevezd át Chrome-ra(vagy bármire amit használ)
Majd rá-->jobbklikk-->tulajdonságok-->parancsikon-->ikoncsere->majd itt kiválasztod a chrome ikonját és ok..
(ja és az eredeti parancsikont cseréld le erre,hogy ne legyen feltünő,hogy 2 van)
HATÁS:
ahogy rákattint az ikonra a gép kikapcsol vagy újraindul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!