Hyuug kérdése:
960T vs. FX-4100?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a 960T-ben fel lehet oldani +2 magot, de semmi garancia rá, hogy működik. Az érdekelne, hogy eredeti négymagos valójukban, teljesítményben melyik a jobb és ezt nem ár/érték arányban kérdezem.Ha mondjuk a 960T-t választom, az támogatni fogja az 1600 Mhz-s RAM-ot, illetve ki tudja használni, vagy csak 1333Mhz megy vele?2012. ápr. 7. 15:06
11/12 anonim válasza:
Senki? Az utolsó mondatot én se értem minek írtam le :)
Amúgy igazad van régebben nagyon sokat ajánlotak 955 felé, pedig csak gyárilag máshol volt a szorzó.
Ja kérdező jelen esetben a 960T erősebb mint az FX-4100.
Az 1600Mhz-re meg a bios-ban fel tudod venni a ramok órajelét, igaz nem sok értelme hisz alig van különbség.
12/12 anonim válasza:
Youtubon ember 960T-ről váltott 4100-ra és 1920x1080 mellett átlag 15FPS-el többet produkál fx pl. Bf3-nál. Szóval FX.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!