Melyik processzort vegyem meg?
Szeretnék nem soká egy jobb procit venni és alaplapot, az alaplap azt már kinéztem: ASROCK 970 Extreme4
Ki néztem kettő procit és nem tudom melyik lenne a jobb.
Szerintem mind a kettő jó választás, az fx6100-nak jobb a fogyasztása, de hiába 6 magos, az a 6 mag osztozik rendesen az erőforrásokból, és nincs még teljesen kiforrva a szoftverkörnezet sem, ha ezt a procit választod akkor lehet, hogy majd biost kell frissítened a lapon, és lehetőleg win7-et tegyél a gépre.
az x4 többet fogyaszt, viszont tényleg tudja azt ami rá van írva, gyári hűtője hangos, azt érdemes lehet lecserélni.
Üdv: Bence
"de hiába 6 magos, az a 6 mag osztozik rendesen az erőforrásokból"
Szerintem az AMD SOHA nem mondta hogy 6 magos, azt hogy 3 modulos kiépítésű(CMT).
Amúgy itt az ár szab határt, hisz a 965 olcsóbb is, de szvsz az FX-6100 is megéri újabb felépítése miatt.
Amúgy kérdező mire lesz a gép?
Köszönöm az eddig válaszokat.
Csak játékokra használnám.
Miért is pontosan?
Amúgy meg játék szempontból a VGA kérdésesebb, a különböző CPU-k mellé, milyen is menne?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Akkor melyik proci érné meg jobban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!