Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzort vegyem meg?

Melyik processzort vegyem meg?

Figyelt kérdés

Szeretnék nem soká egy jobb procit venni és alaplapot, az alaplap azt már kinéztem: ASROCK 970 Extreme4

Ki néztem kettő procit és nem tudom melyik lenne a jobb.

[link]

[link]

2012. ápr. 7. 09:11
 1/9 A kérdező kommentje:

Ja igen és találtam egy tesztet az FX 6100

[link]

2012. ápr. 7. 09:13
 2/9 anonim válasza:

Szerintem mind a kettő jó választás, az fx6100-nak jobb a fogyasztása, de hiába 6 magos, az a 6 mag osztozik rendesen az erőforrásokból, és nincs még teljesen kiforrva a szoftverkörnezet sem, ha ezt a procit választod akkor lehet, hogy majd biost kell frissítened a lapon, és lehetőleg win7-et tegyél a gépre.

az x4 többet fogyaszt, viszont tényleg tudja azt ami rá van írva, gyári hűtője hangos, azt érdemes lehet lecserélni.

Üdv: Bence

2012. ápr. 7. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:

"de hiába 6 magos, az a 6 mag osztozik rendesen az erőforrásokból"

Szerintem az AMD SOHA nem mondta hogy 6 magos, azt hogy 3 modulos kiépítésű(CMT).

Amúgy itt az ár szab határt, hisz a 965 olcsóbb is, de szvsz az FX-6100 is megéri újabb felépítése miatt.

Amúgy kérdező mire lesz a gép?

2012. ápr. 7. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig válaszokat.

Csak játékokra használnám.

2012. ápr. 7. 10:27
 5/9 Xbrian válasza:
Ha játékra,akkor mindenképpen a phenomot vedd meg!
2012. ápr. 7. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért is pontosan?

Amúgy meg játék szempontból a VGA kérdésesebb, a különböző CPU-k mellé, milyen is menne?

2012. ápr. 7. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Akkor melyik proci érné meg jobban??

2012. ápr. 8. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
fx 6100-am van, teljesen meg vagyok vele elégedve, játékra és néha néha 3D modellezésre használom a gépet. Nem melegszik, jól lehet húzni, keveset fogyaszt, összesen csak annyi gondom volt vele, hogy bios-t kellett frissítenem 1-2 remekül megírt (teszem hozzá AMD-s) játék miatt
2012. ápr. 10. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én az FX-6100at vinném már.
2012. ápr. 10. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!