Szerintetek melyik jobb konfig játszani?
Figyelt kérdés
Proci: második generációs Inetl Core i7-2670QM (4 mag , 8 szál)
Ram: 8GB (1333 MHz)
Videókártya: Nvidia GeForce GT 555M 3GB , 192 bit , GDDR5
2.CPU:AMD FX 4100 3.6 Ghz 12Mb cache,4 mag.
VGA:MSI ATI Radeon R6850 GDDR5 1GB 256 bit
RAM:Geil 4GB 1333Mhz DDR3
2012. ápr. 6. 22:57
1/6 anonim válasza:
Egyik nem konfig, csak 3-3 alkatrész.
Én a másodikat választanám a sokkal jobb videokártya miatt. Játékban az számít leginkább.
2/6 anonim válasza:
attól függ van rengeteg procifüggő játék pl a valve játékaibár ahogy elnézem a source motor kezelése egyiknek sem okoz gondot , hacsak nem a kövi évekre veszed amikor még szerintem a msotani játékok fogják vinni a prímet komoly játékos ligákban akkor mind1 melyiket választod de én ha választhatnék azt választanám amelyiknek jobb a procija
4/6 A kérdező kommentje:
az I konfigban a proci 3.1 GHz-s (turbo mode)
2012. ápr. 6. 23:12
5/6 anonim válasza:
Szerintem a kettő közötti lenne a jó, i5 2500k/8giga 1333as ram/hd 7850 kari.
6/6 anonim válasza:
Az első eg laptop, az i7-2630QM kb egy asztali i5-2500 teljesítményét hozza...mondjuk kérdéses hogy ne e fő meg a cucc játékok vagy nagyobb terhelés alatt.
Második gép asztali, kisebb teljesítménnyel, de olcsóbban kijön, és sztem a laptop áráért beleférne egy erősebb videókártya is és akkor végképp az lenne a nyerő, főleg ha egy jól szellőző házban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!