Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a baja a dvd irómnak a gépben?

Mi a baja a dvd irómnak a gépben?

Figyelt kérdés
nem érzékeli a játékokat berakom és csak tölt de nem nyitja meg ugyanígy a filmeknél illetve ha sajátgépnél rákattintok akkor is csak tölt tovább de ha kiveszem azt írja rakjak be dvd tehát érzékeli hogy van bent csak nem tudja megnyitani ha zenét rakok be másolt dvd ről akkor azt érzékeli és megnyitja. Ötletek mi lehet a gond?

2012. ápr. 6. 21:47
 1/1 cipi8 ***** válasza:
Nézd meg valami kölcsön kapottal hogy azzal mi a helyzet de szerintem lehet már az utolsókat rúgja nekem így volt anno egy NEC író igaz ő vagy 6 évet szolgált és nem én voltam az első tulaja! Mondjuk ő a lelkét is kiírta!!! Egyszer ment egyszer nem de ha ment akkor még a flex korongot is beolvasta volna
2012. ápr. 7. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!