Hogyan kell? (winchester)
Figyelt kérdés
Az van hogy haveromnak raktam ujra a gépet win 7 32 bitet raktam fel és amikor a telepítés befejezése menüpontnál járt lett egy áramszünet és azóta mindig error ozok
MIt lehet most tenni ? valahogy le lehet róla mident törölnI ? segitsetek nagyon fontos
2012. ápr. 6. 18:01
1/5 anonim válasza:
win7 telepítővel leformázod a vinyót, és újrarakod
2/5 cipi8 válasza:
Kezd úja a telepítést! Nem vesztesz vele semmit mivel csak a Win 7 volt a partíción max időt! Én az ilyen esetek elkerülése végett asztali gépnél szünetmentest használok, laptop, netbooknál meg ott az aksi benne!
3/5 A kérdező kommentje:
Amikor bebootolj a másik windows7 telepytő cd-jét nemcsinál semmit kiirja hogy a windows betölti a fájlokat és utána bejön egy kék háttér olyan win7 es és semmit nem tcsinál már 2 win7 et próbáltam ki de egyikse csinált semmit mit tegyek ? gyorsan kéne csinálnom ?
2012. ápr. 7. 12:10
4/5 cipi8 válasza:
Nem ír ki semmit? Ez furcsa nekem sosem volt ilyen gubanc a gyári Linux törlésekor!
5/5 cipi8 válasza:
Esetleg ha kiveszed a winyót és másik gépbe raknád amin Win. fut és a windowsból leformázod és utána vissza az újba és próbálkozol újra a telepítéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!