Érdemes egy R. A. T.9-es egeret és Razer BlackWidow billentyűzetet vennem?
A RAT-egerek krva jól néznek ki, de attól igazából nem leszel jobb játékos. A méreteit a saját kezedhez tudod állítani, ez egy picit talán segít.
A billentyűre ez szerintem különösen igaz. Egy bizonyos szintig érdemes költeni a minőségre és az ergonómiára, de ez már messze nem az a szint, amiért érdemes lenne pénzt adni. Hacsak nem akarsz vele a haverok előtt villogni, és nem ér meg neked súlyos tízezreket.
Nem 600 Ft-os tescós egérrel, meg 1500 ft-os Kolink billentyűzettel kell játszani, de több tízezer forintot költeni ezekre túlzás. Nem hatékony.
Amúgy meg, ha van rá keret, ez tetszik, akkor miért ne?
hiába tudod méretre állítani a RAT-et, ha a szenzora szar...
én tippem: mech bill plusz egy jó játékos egér, a következők közül:
MS IMW/WMO 1.1, IE 3.0
Logi MX518/G400
Razer DB 3G, Krait, DA, Abyssus
Steelseries Kinzu vagy Ikari Optical
döntsön a forma, hogy karmos vagy tenyeres fogáshoz kell-e. ha valamelyik rövidítés nem világos csak szólj.
Nem látom értelmét, egy billentyűzet az billentyűzet, semmi sincs rajta ami a másikon ne lenne(esetleg az állapotjelző meg a plusz gomb, ami megint teljesen felesleges)
Nekem kinézetre kell hogy jó legyen, meg a fogása az egérnek, és csókolom, az hogy mit írnak rá semmit nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!